reklama

Wrzesień 2009

No i znow nie mam czasu na nadrobienie postow , przyszlam , odebralam dzieci ze szkoly - zmoklam tak ze az szkoda gadac , a teraz juz znow wychodze na balet z moja Baletnica - tak wiec dzis kompletny brak czasu
Na wizycie bylam , wedlug pana Dr. wszystko narazie u zlowika dobrze , zlowik pomachal mi raczka , zobaczylam bijace serduszko - super
Nastepna wizyta 14 kwietnia bo maja porobic mi badnia - test potrojny i te inne sprawy
I jeszcze powiedzial ze wedlug Usg moja data zmienila sie na 03 wrzesnia :-)
zobaczymy jak to bedzie
Trzymajcie sie sloneczka i jak wroce obiecuje nadrobic wszystko
Pa

reklama
Dziewczyny dziekuję.
-oli- mi nad brzuszkiem kreciło sie kółeczko...juz od poczatku ciazy...i ze wszystkiech wrózb wychodziła dziewczynka, jednak nie roztyłam się, wg wagi lekarza nie przytyłam ani kg, wyniki mam super:)

Jezeli zas chodzi o poród, chyba bede rodzila sama.:)

Witam się weekendowo :-) Będę monotematyczna, ale pogoda cudowna :laugh2: Dziś niestety czeka mnie cały dzionek na uczelni. Aż się boję co wymyślą. Muszę jeszcze kilka rzeczy popoprawiać i zbieram się na uczelnię. A tak mi się nie chce :baffled: No, ale nie będę narzekać :-p Miłego dzionka Wam życzę

i ja witam przy sniadanku, a cały dzionek pewnie będę sie dotleniała z małym ( musze nadrobic cały zeszły tydzien :-D ) wiec zycze miłego dzionka i do usłyszenia wieczorkiem ......... :tak::-D:tak:

Witam w ten piękny poranek!
Ja szybko i na krótko, bo też przyjeźdza do mnie siostra. Jeszcze nie jest w ciąży, ale może się zarazi....
Pewnie zajrzęd opiero jutro :)
Reniferku idę o zakład, że za jakiś czas napiszesz, że nie wyobrażasz sobie, że Twoja córcia mogłaby być chłopczykiem :-D
Jagolek zdrówka przede wszystkim. Nie martw się, mam wrażenie, że nasze serca nie mają granic i są bardzo podzielne. Kiedy pojawia się mała istotka do kochania - natychmiast serducho dopasowuję się do sytuacji :rofl2::-D
Calineczko cieszę się, że zółwiczek ma się dobrze :-D

A co do porodu - sama z dzidzią będę. Mąz cykor niestety, a może stety. :sorry:

Zmykam!! pewnie do jutra! Bo siostrzę do jutra ze mną będzie :-D

;-)Witam w sobotni ranek:-)

Jagolek lez i zdrowiej szybciutko:happy:

Karolina Tinetina dziekuje za odpowiedz:happy:W takim razie ja bede miala drugiego synka, bo wczoraj krecila mi sie wahadlowo:no2::-pWyniki masz swietne, do tego bedzie cora, no tak sie ciesze dla Ciebie:tak:

Sarenka 27 ja bede rodzila z mezusiem, zreszta przy pierwszym porodzie tez byl ze mna, bardzooo mi pomogl, nad wszytskim czuwal, czulam sie bezpiecznie i nie wyobrazam sobie zeby teraz go nie bylo, zreszta on nawet nie przyjmuje do wiadomosci ze moglabym go tam nie chciec:laugh2:Wazne dla mnie jest rowniez to ze moj M zna swietnie jezyk nederlandzk, ja doaduje sie ale fachowych slow nie znam, cos o tym pisala rowniez Wiola;-)

Alex 91 Tobie nad brzuszkiem kreci sie wahadlowo tak???:tak:Ciesze sie ze wszytsko ok:happy:

Na wizycie bylam , wedlug pana Dr. wszystko narazie u zlowika dobrze , zlowik pomachal mi raczka , zobaczylam bijace serduszko - super
I jeszcze powiedzial ze wedlug Usg moja data zmienila sie na 03 wrzesnia :-)
zobaczymy jak to bedzie
Strasznie się cieszę, że żółwik ma się dobrze i że pomachał Mamusi!:-) A data zmieniła Ci się dokładnie na taką jak u mnie jest przewidziana:-D:rofl2::laugh2:

Oj tak pogoda dziś cudowna :-D Ja powyleguję się jeszcze w łóżku, a potem na działkę i na grilla jakiegoś może...;-)
Alex - ale mi ochoty na grillowane jedzonko narobiłaś...:rofl2:

Witam w ten piękny poranek!
Ja szybko i na krótko, bo też przyjeźdza do mnie siostra. Jeszcze nie jest w ciąży, ale może się zarazi....
Pewnie zajrzęd opiero jutro :)
Zmykam!! pewnie do jutra! Bo siostrzę do jutra ze mną będzie :-D
Jagoooodka - życzę miłego spotkania z siostrzyczką!!! :-)
A ja nie mam pojęcia co będziemy dzisiaj porabiać :-D Pogoda też śliczna i jedno jest pewne - wyruszymy na poszukiwanie bazi. Muszę już powoli ozdobić mieszkanie w Wielkanocnym stylu - i tak jak na Boże Narodzenie nie mam ani jednej ozdóbki - bo zawsze spędzamy te święta w Polsce - tak na Wielkanoc masa królików,kolorowych piór itd, aż nie wiem od czego zacząć :-D Biorąc pod uwagę, że na pierze jestem uczulona:rofl2::szok::-D No teraz już zmykam na poranną kawusię. Papatki i miłego weekendu!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry