reklama

Wrzesień 2009

Sorry . Karolinko trzymaj się, napewno w krótce dołaczysz do grupy spodziewających się mam:) 3mamy za Ciebie kciuki i jak będziesz już miała fasolkę z brzuszku to nas powiadom koniecznie:) Pozdrawiam 3maj się

reklama
Droga Karolu, jesteś dzielną kobietą, masz wspaniałego męża i na pewno dacie sobie radę. Dziewczyny dobrze napisały, ze czas goi rany. Może spróbuj zapisać się do jakiejś poradni psychologicznej. Musisz znaleźć upust swoich żalów. Zobaczysz zanim się obejrzysz nowa istotka zawita i do Ciebie. Bardzo mocno i z całego serca Ci to życzę.

Karola na pewno Ci bardzo ciezko, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazic jak:no:ALe widzisz wszystko sie powolutku ladnie goi, wkrotce znowu bedziesz mogla nosic dzidzie pod serduszkiem, zycze Ci tego z calego serduszka:tak:Trzymaj sie i badz dzielna:happy:

Sarenka spokojnie, nie mozesz sobie wkrecac takich glupot i sie zamartwiac, bo to szkodzi dzidziusiowi!!! Wiola ma racje przyjdzie czas i Ty poczujesz ruchy dzidzi:tak:;-)

Alex grill mniammm, narobilas smaczka:-pZycze ci smacznego, u nas niestety nie zrobimy z dnia na dzien zrobilo sie zimno i sloneczko gdzies sie schowalo:wściekła/y:

Sarenka27 no tak trasa męcząca była, powiedziałam że ja już się nigdzie tak daleko nie wybieram i wogóle nie wyspana, dobrze, że już jest wszystko OK. Dziękuje kochana

_oli_ Dziękuje, oczywiście jem i pije, ale też nie zawsze, po wczorajszym poprostu stwierdziłąm, że muszę bardziej dbać o siebie.

Karola jest mi naprawdę bardzo bardzo bardzo przykro z Twojego powodu :-(:-(:-(:-( nie życze nawet najgorszemu wrogowi straty dzidziusia, to jest okropne i naprawdę zazdroszcze nerwów i wytrzymałości tym które potrafią się z tym pozbierać. Ty widze, też jesteś silna i dasz rade! (mam normalnie łzy w oczach jak czytam i myślę o Twojej stracie) :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Jagoooooodka dzwoniłam do kuzynki to jest jakiś ordynator dr Ślisz (i Ty chyba też mi jego nazwisko pisałaś) i do niego mam się wybrać. Narazie nie dała mi nr tel do niego bo musi poszukać w swoich papierach, bo ona tam rok temu była i gdzieś ma to wszystko palnięte w szufladzie. A jej mały dostał zapalenia płuc :no: i była dziś z nim w szpitalu i cały czas siedzi przy nim, i nie ma czasu. Ale ja sobie zaraz w internecie poszukam jakiś namiarów na niego i w tygodniu pojade, bo nie wytrzymam, musze zobaczyć maluszka :tak::tak::tak:

Hej hej! 15 minut czytam te posty! Hehe :-D

Karola smutno tak :-( ale widac,ze jestes super dziewczyna i masz super moce , zycze Ci jak najlepiej :-)

Reniferku no ja tak moja kocham dziewuszke, ze czasami jak o tym pomysle (na przyklad dzis w sklepie jak na nia patrzalam) to myslalam,ze mi serce wyrwie.. I to nie jest tak,ze ja sobie wmawiam chlopca. Ja bylabym szczesliwa,jakby miala siostra. Powtarzam caly czas,ze ja mam dwie cudowne siostry i jakby moja Natala miala choc jedna taka... wszystko bym oddala :rofl2: ale czuje,ze mam chlopca :-D:-D:-D

eeheh i zapomnialam co mam pisac... aaa kurde, a mi sie zab zlamal i teraz mam normalnie dola... bo jak dostane jakiegos zapalenia czy cos...to ja nie jestem tak silna! ale czuje ruchy czasami..:tak: to chyba jest ok.

Musze oddac kompa mezowi, bo grac bedzie w gre, dzieciak jeden ! Hahaha :-D:-D:-D

Wróciłam ze studiów, przeżyłam ;-) Co do grilla to my jutro zrobimy, pyszny karczek- jedyne mięso jakie wchodzi mi obecnie;-)
Karola, fajnie, że nas odwiedzasz :-) Myślę, że wszystko będzie ok i doczekasz się swojego maluszka :tak:Buziaki :)

Kobietki tak się do was przyzwyczaiłam że nie potrafię do was nie napisać:-):-):-):-):-)czasem was podglądam ale jest mi tak ciężko że nie mam odwagi napisać ale wierze że będzie wszystko dobrze:-) musi:-) DZIĘKUJĘ ZA MIŁE SŁOWA I TRZYMAM ZA WAS KOBIETKI WSZYSTKIE KCIUKI MOCNIUTKO DBAJCIE O SIEBIE I NIE PRZEMĘCZAJCIE SIĘ ZA BARDZO :-):-)BUZIACZKI KOCHANE:-):-)

karola322 wspóoczuję, kurcze a jak to się stało,ze poroniłas. Ja też nie czuję ruchów dziecka ani bicia serduszka:( zaczynam się martwic

Ja jestem w 16 tyg i też jeszcze nic nie czuję ... też się zaczynam martwic ... ale podobno niektóre kobiety zaczynają czuc ruchy dziecka dopiero po 20 tyg więc ciągle jestem dobrej myśli ...

reklama
Dziewczynki - ja jestem dzisiaj niemiłosiernie zmęczona:-D I najśmieszniejsze jest to, że spacerami - byliśmy dzisiaj z M prawie cały dzień na powietrzu - wpadliśmy tylko do domu na obiad:-D:-D:-D Nogi włażą mi nie powiem gdzie:laugh2::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry