reklama

Wrzesień 2009

haaa
i ja się witam weekendowo
u nas prace w ogrodzie i zamiast obiadku będzie grill:-):-):-) ale prosto z kiełbaskami bo czasu brak:-)
Reniferku jak masz jakiś fajny przepis na te grilowe cuda to napisz na wątku jedzeniowym:-):tak::tak:
chętnie się podszkolę:-)

miłego dnia
spadam do ogrodu:-)

reklama
Hey w PIękny słoneczny dzień. U mnie stresik mam iśc dzos doteściów boję się starsznie, wczoraj przeszłam kłotnie z moim tatusiem, juz tak mnie wnerwia ze szok, ale słoneczko wproadza w pozytywne myślenie.

Reniferku prosimy o przepisy grillowe no a możer znasz cos na grill bezmięsnego??? Ja staje się wegerainką normalnie:)

Witam was kobietki tak czytam co tam u was i cieszę się z waszego szczęścia :-), mnie niestety moje ominęło ale mam nadzieję że znowu nie długo zaświeci nam słoneczko:-). Obiecałam że czasami do was będę zaglądać i się męlduję, u mnie tak sobie wszystko naraz się wali a zaczęło się od straty naszego maleństwa jest mi bardzo ciężko bo jutro mjia miesiąc jak byliśmy na usg i serduszko przestało bić 5marca w mojego męża urodziny :-(:-( odebrałam wyniki histopatologiczne i z nich wynika że poroniłam z powodu jakiegoś zapalenia tak jak rozmawiałam z lekarzem mogło to być od zęba, ucha lub zwykłe przeziębienie a ja miałam problemy z zębem:-(:-(. Zabieg miałam 6marca a 26dni później dostałam okres tak jak miałam normalne cykle więc chyba tam się zaczyna wszystko ładnie goić zamierazam zrobić teraz trochę badanek i zacząć staranka bo tylko to mnie trzyba na duchu:-):-).
ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I DO USŁYSZONKA TRZYMAJCIE SIĘ KOCHANE:-):-)

Cześć Karola! Fajnie, że do Nas zaglądasz.Wierzę, że szybciutko tu wrócisz i przyłączysz się do jakiegoś szczęśliwego miesiąca forumowego.:tak::-) A czas leczy rany - już niedługo mały Szkrabik wynagrodzi Ci te smutne chwile. Dbaj o siebie. Porób badania. Dokładnie sprawdź ząbki. Trzymaj się cieplutko i pamiętaj, że zawsze jesteś tu mile widziana:tak: Ściskam mocno!!!!!

Sarenka - nie panikuj kobietko. Jest to Twoje pierwsze dziecko i 16 tydzień ciąży. To całkowicie normalne, że nie czujesz ruchów dziecka. Jak miałyśmy okazję już o tym przeczytać - np Reniferek w pierwszej ciąży poczuła ruchy (o ile dobrze pamiętam)w 23 tygodniu. Więc masz jeszcze czas, a po to śmigamy na badania USG, żeby między innymi sprawdzić, czy wszystko się prawidłowo rozwija. Spokojnie i bez paniki. Przyjdzie czas i Ty również będziesz czuła ruchy maleństwa.:tak::-)

karola322 wspóoczuję, kurcze a jak to się stało,ze poroniłas. Ja też nie czuję ruchów dziecka ani bicia serduszka:( zaczynam się martwic

My byliśmu na usg 5marca byłam w ostatnim dniu 12 tygodnia i serduszko przestało bić:-(:-( z wyników histopatologicznych wynika jak bym miała jakieś zapalenie np. uch, zęba lub przeziębienie a ja miałam problemy z zębem bo musiałam połowę wyrwać w 10tygodniu. Ale u nas też jest wina trochę lekarza bo ja w 6tygodniu miałam krwawienie dał mi luteinę i wysłał do domu zamiast położyć do szpitala bo to nie było plamienie tylko spory krwotok. nie mogę dojść do sibie i jest ma naprawdę ciężko staram się o tym nie myśleć ale się nie da:-(:-(

Dziękuję bardzo za miłe słowa:-):-).
I sarenka nie denerwuj się że jeszcze nie czujesz ruchów dzidziusia moja siostra teraz rodzi w maju a ruchy poczuła dopiero w 20tygodniu ale to jest normalne więc się nie denerwój:-)

reklama
Reniferku jak masz jakiś fajny przepis na te grilowe cuda to napisz na wątku jedzeniowym:-):tak::tak:
chętnie się podszkolę:-)

mam dobre i sprawdzone, jutro albo w poniedziałek napisze....

wersje wegetariańską tez mam - pieczarki zapiekane z serkiem ziołowym, albo chleb w czosnku! pychota!

karola - pewnie w to nie uwierzysz, ale czas leczy rany... trzymaj sie mocno kochana, bede bardzo mocno trzymała kciuki bys juz niedługo nam sie pochwaliła nową fasolinką! :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry