ewelin
Fanka BB :)
Witam Was dziewczynki po przerwie.
Nie mam ostatnio czasu na BB , ciągle coś przed tymi świętami do zrobienia, a że nie mogę się przemęczać to bardzo dużo czasu zajmują mi zwykłe czynności.
Wczoraj zaczęła się u mnie budowa, kopanie fundamentów, więc cały dzień przy garach. Cóż muszę to jakoś przebrnąć. Od jutra będą murarze , więc też mało czasu dla mnie.
Gratuluję dobrych wieści z usg!!!!
Nie mam ostatnio czasu na BB , ciągle coś przed tymi świętami do zrobienia, a że nie mogę się przemęczać to bardzo dużo czasu zajmują mi zwykłe czynności.
Wczoraj zaczęła się u mnie budowa, kopanie fundamentów, więc cały dzień przy garach. Cóż muszę to jakoś przebrnąć. Od jutra będą murarze , więc też mało czasu dla mnie.
Gratuluję dobrych wieści z usg!!!!
Oprócz tego zmobilizowałam M i były domowe wiosenne porządki z "odgruzowaniem" mieszkania... Na choróbsko podziałało i je przegnało
, 2. albo będziesz musiała być bardzo silną kobietą i radzić sobie sama bez jego pomocy
...

ale napewno jak sa jakies możliwosci to sarenka, musisz walczyć, ale pomyśl o sobie i maleństwie, jakie życie będzie dla Was odpowiednie
Najbardziej pięty mnie bolą hihihi ale za to jaki dzidziuś dotleniony, może w podzięce jakiś kopniaczek mi się dostanie