reklama

Wrzesień 2009

hej
ja tylko o łożysku.. Onno wędruje podczas ciąży:-) i ja z Iką miałam na przedniej ścianie wysoko a potem przeszło na tylnią ścianę.
Póki nie jest na dole na przedniej ścianie to jest oki:tak:

reklama
gabis podobno 3D sa super, moze zrezygnuj potem z tego usg w czerwcu, jak nie chcesz tak czesto:tak:
ja mialam tylko 2 usg w szkocji,
i 2 w polsce-w 5 tygodniu - dowiedzialam sie wtedy ze jestem w ciazy:-) i teraz na swietach wielkanocnych, powiedzieli mi ze chlopczyk
chcialam 3D ale wszystkie terminy byly zajete;-)

Jesli chodzi o ruchy to wczesniej wydawaly mi sie czestsze a teraz jakby slabsze:baffled:, nawet kilkarazy specialnie go zaczepialam zeby mi dal znac ze jest ok:sorry2:
ale teraz daje mu spokoj-jak spi to niech sobie spi:sorry2:
a poza tym lekarz powiedzial ze dziecko potem ma coraz mniej miejsca to i rusza sie mniej:sorry2:

no też mi się coś obiło o uszy że jest możliwość przesunięcia... wiem że ktoś w rodzinie o tym opowiadał, że przy przodującym lekarze jakieś ćwiczenie polecają że niby pomaga łożysku się przesunąć... ale nie znam konkretów

Syla witamy z powrotem.

Gabis ja bym poszła. Na początku jak borykałam się z opiniami lekarzy to tez miałam usg co dwa tygodnie, ale wiem że to nie zaszkodzi.

A ja muszę się pochwalić, że wczoraj poczułam kopniaka i go widziałam. Czułam jak kopie i podniosłam bluzkę i...zobaczyłam. Niesamowite uczucie.:-)

A teraz i wyżalić na faceta. Widzę że jakiś taki okres ma większość :-D.
Generalnie wszystko jest ok, ale tak działa mi na nerwy że najchętniej wzięłabym spakowała sie i pojechała wypocząć. Od niego, od sprzątania i gotowania. Na dodatek teraz jest mega przeziębiony i czuję się jakby to on był w ciąży a nie ja. :-DStęka, marudzi ...a jak mu powiedziałam że to na pewno przez to, że w sobotę o 3 rano już pojechał na ryby to NIE. Wszystko inmne ale to nie przez ryby.:no::wściekła/y:.
Na szczęście, jeśli chodzi o kontakty z mamusią, to sam je ogranicza do minimum.;-).
.

-inka... i teraz co gorsze.. teściowa czy ryby hihi

moja kuzynka nie ma teściowej bo sie babeczce zmarło za młodu... ale za to te ryby.. okropnie na to narzeka

:szok: może 4 godzinki mnie nie było a tu tyle do czytania!!

Reniferku pocieszyłaś mnie :tak: Dobrze, że odzyskam rozum po porodzie :-D

Zuzia28 gratuluję!

Anek29 zdrowiej nam!!

Paula_84 u mnie nie ma prawie nic w karcie. Gin ma wszystko w swojej :sorry2:

gabis ja w ogóle nie planuję robić 3d. Ale nie widzę powodów dla którego miałabyś z niego rezygnować. Prawie 2 tyg. odstępu między każdym, więc tylko uspokoić Ciebie może ;-) Idź:-D

reklama
Reniferku ... cudna piosenka, nigdy wczesniej nie wsłuchiwalam sie w nią tak dokładnie!
Myha a ja nawet nie wiem jak moja dzidzia jest ulozona, ale np kopniaczki czuje czesciej po lewej stronie.

Dzieki dziewczyny za rady co do 3D, bo ja sie w sumie najpierw napaliłam a teraz juz nie wiem, ale mysle ze jak nie pójde to bede pozniej załowac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry