Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Niestety wiem o czym piszesz-mój m.jest wręcz uzalezniony od takiej ''inteligentnej''gierki i czasmi mam ochotę zablokować mu jakoś do niej dostęp...Ulubiona gra komputerowa, grana na dodatek online - to jest przekichane! Teraz jak jeszcze nie mamy neta w domu to mój M często w pracy zostaje po godzinach![]()

masakra!

Eli...no ja też o beksach pomyslałam
albo przesadzam, mam problem z jedzeniem i fiola ze dzidzia za malo dostaje witamin itp...czasem na sniadanie paczek badz bulka i potem do 15 nic czasem bez obiadu wogole, nie moge wmuszam na sile a sa dni ze jem jak najeta...do tego mam problem z mirinda musze codziennie choc odrobinke sie napic a to gazowane i boje sie ze szkodzi...soki tez pije ale ochoty na nie nie mam wcale wiec wmuszam na sile :-)
Mój m świata poza tym nie widzi...Ogame,Ikariam i jakieś dwie inne jeszcze, i to jest jego życie. Potrafi na tym siedzieć do 1:00 w nocy ("kochanie,flota mi wtedy wraca...")
,a potem pretensje,że on się nie wyspał.
Mogliby mnie mordować Bośniacy z Sarajewa,ale jakby musiał zaatakować następną planetę,to w ogóle by się tym nie przejął.

Za 2 tyg wyjezdzamy do Polski M tylko jedzie na tydzien ja z synkiem na miesiac, wiec jak ostygna pomroze troche zeby Mezus mial co jesc jak zonki nie bedzie
;-)
A jesli chodzi o gry to mam szczescie bo nie siedzi juz, zanim sie pobralismy siedzial i to sporo teraz nie ma na to czasu