reklama

Wrzesień 2009

reklama
Syla -super że już wyszłaś ze szpitala i że wszystko ok!
Ale dziewczyny napisałyście sporo od rana:)))
Gabis-czy nie chodzi Ci o USG 4d?My pierwsze robiliśmy 2d i 3d -i 3d to poprostu uchwycony obraz dziecka oglądany w 3d-nie obraz na żywo w sepii -bo to już jest właśnie 4d:-)więc lepiej dopytaj dokładnie jeśli chcesz zobaczyć do kogo maluszek podobny:tak:
Ulubiona gra komputerowa, grana na dodatek online - to jest przekichane! Teraz jak jeszcze nie mamy neta w domu to mój M często w pracy zostaje po godzinach:sorry2:
Niestety wiem o czym piszesz-mój m.jest wręcz uzalezniony od takiej ''inteligentnej''gierki i czasmi mam ochotę zablokować mu jakoś do niej dostęp...
Już 3 dzień mam jakieś dziwne napięcie w dole brzucha -takie niewiadomo co,ani skurcze ani kłucie .Jutro usg więc wypytam gina dokładnie -jak narazie nie przemęczam się zbytnio i pocieszam truskawkami które pokonały banany w moim mini konkursie na najlepsze owoce ciążowe.Mama mnie straszy zebym za dużo ich nie jadła bo w tamtym roku strasznej alergii dostała właśnie po truskawkach-ale ona lubi panikować.:-D

mycha jedynka to ... hmm.. nie wiem jak to sie fachowo nazywa... tak jakby stan macicy czy jakoś tak.. są trzy etapy.. na razie chyba wszystkie mamy 1... a 3 to już poród ;)

gry internetowe to jest paranoja jakaś! ogame, goalunited, delirium... nie wiem czy tak się to pisze, ale to są pochłaniacze mojego miśka :baffled:

mój pyka w ''ikariam''-już mi się ż..ć za przeproszeniem chce jak widzę że na niej siedzi-jak nastolatek jakiś,buduje wioski i przeżywa wirtualne wojenki:no:masakra!
Stwierdziłam że zacznie mi się taki rodzaj gier podobać jeśli zacznie jakoś na nich zarabiać -ale to nierealne:wściekła/y:
Co do piosenek-to znacie tą?
[video=youtube;NmB5SG5PpSI]http://www.youtube.com/watch?v=NmB5SG5PpSI[/video]
bardzo lubię massive a ten kawałek mnie kompletnie rozbraja:)

no w którejś z tych trzech tez się buduje wioski... ehhh

ta piosenka Arki to cios poniżej pasa... jak was czytałam to pomyślałam no nie no co za beksy... a sama teraz siedze i becze... a Massive Attack własnie słucham... :)

Hey Dziewczynki,

U nas ok, malo sie udzielam bo sie powoli szykujemy do mega remontu lazienka, pokoj i ubikacja...moze smiesznie to zabrzmi ale jest kasa a i tak problem, bylam wczoraj w praktikerze i na nic sie nie moge zdecydowac a kupic trzeba wiso od armatury po kafelki szafki, wali sie wszystko na glowe...Mam wiec pytanko czy ktoras z Was ma w domku kabinke prysznicowa a jesli tak czy warto zamontowac??? Mamy wanne ale mysli by zmienic na kabinke :-)

Syla - ciesze sie ze jestes juz z coreczka w domku, wiem jak patologia potrafi dobic, mala silna i kurcze duza :-) 700g gratulacje, juz wiesz jak dasz na imie??

Mnie za to martwi <smieszne> brak apetytu i wydaje mi sie ze mi nie rosnie juz brzus jak na poczatku :tak: albo przesadzam, mam problem z jedzeniem i fiola ze dzidzia za malo dostaje witamin itp...czasem na sniadanie paczek badz bulka i potem do 15 nic czasem bez obiadu wogole, nie moge wmuszam na sile a sa dni ze jem jak najeta...do tego mam problem z mirinda musze codziennie choc odrobinke sie napic a to gazowane i boje sie ze szkodzi...soki tez pije ale ochoty na nie nie mam wcale wiec wmuszam na sile :-)

Buziaki dla Was i uciekam skrecac sznurki na balkon i wypije choc zupe

A nawet mi nie wspominajcie o grach online... :wściekła/y: Mój m świata poza tym nie widzi...Ogame,Ikariam i jakieś dwie inne jeszcze, i to jest jego życie. Potrafi na tym siedzieć do 1:00 w nocy ("kochanie,flota mi wtedy wraca..."):dry:,a potem pretensje,że on się nie wyspał. :no: Mogliby mnie mordować Bośniacy z Sarajewa,ale jakby musiał zaatakować następną planetę,to w ogóle by się tym nie przejął.:dry:
eli ja słyszałam o 3 etapach,ale to już dotyczy bezpośrednio porodu...i 3 etap to są już skurcze parte.Ale nie znam się do końca na tym,tylko czytałąm. :-p

reklama
Wrzesnioweczki ale sie rozkrecilyscie z tym pisaniem:tak::-p
Dopiero co usiadlam, robilam golabki :tak:Za 2 tyg wyjezdzamy do Polski M tylko jedzie na tydzien ja z synkiem na miesiac, wiec jak ostygna pomroze troche zeby Mezus mial co jesc jak zonki nie bedzie:-D:-D;-)

Moj M tez uwielbia jezdzic na rybki:tak:A jesli chodzi o gry to mam szczescie bo nie siedzi juz, zanim sie pobralismy siedzial i to sporo teraz nie ma na to czasu :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry