henrietta5
Fanka BB :)
Witam wszystkie mamy.... ja wczoraj nie mogłam zasnąc po wiadomości jaką otrzymałam od mojego M. Wiem że kobietom w ciązy nie powinno mówic się takich rzeczy, ale jestem śmiertelnie przerażona... Kolega mojego M został wczoraj tatusiem... wszystko byłoby cudowne, ale chłopczyk urodził się z wodogłowiem. Poród nastąpił przez cc na początku 8 miesiąca dlatego że głowka była bardzo duża :-( Prawdopodobnie rodzice dowiedzieli się o tym już w 12 tygodniu... proponowali im usunięcie ciąży, ale się nie zgodzili...Teraz mam głupie myśli i boje się o mojego skarba. Dlaczego to życie jest takie niesprawiedliwe?
P.S. Wiem że niektóre mamy mogą byc na mnie złe że to napisałam, ale wybaczcie bo to może spotkac każdego z nas..........:-(
Syla myslę że gdyby z twoja dzidzią cos było nie tak to przecież wyszłoby to na usg , więc maleńka nie zamartwiaj sie i nie nakręcaj, bo przeciez nie masz do tego podstaw
Sarenka kopnij im w dupę może wtedy po jakimś czasie zmądrzeją i wszystko się ułoży , wiem że to trudne ale ja tak zrobiłam 11 lat temu a teraz jesteśmy szczęśliwym małżeństwem. Czasem taka terapia szokowa działa najlepiej
Ostatnia edycja:
, na szczęście u mnie wszystko ok.
i uważaj na siebie...

Smieje sie ze go tresuje-bo kiedys ogladalam taki program gdzie treserka psow dawala rady kobieta jak ulozyc sobie partnera. To dzialalo, ale najlepsze bylo jak po koniec ci mezczyzni dowiadywali sie jakie praktyki byly na nich testowane Byli w szoku