Michasia84
Fanka BB :)
Elunia czkwawka to tylko takie stukanie regularne, bardzo delikatne ;-)
moje maleństwo często ma czkawkę.. syn tak często nie miewał
moje maleństwo często ma czkawkę.. syn tak często nie miewał

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

nawet raz kłóciłam się z mężem że to czkawka, on twierdził że pewnie regularnie kopie kilkanaście razy pod rząd hehe
,ledwo doszłam do łazienki i wypiłam leki.Czekałam ,że przejdzie ale nie było poprawy doczekałam do 7 rano i pojechaliśmy na pogotowie.Nie będę Wam pisać co czułam......czego się obawiałam........nie życzę tego nikomu!!!Tam najpierw papiery...karta przyjęcia.....sto pytań....wreszcie weszłam do położnej.Podłączyła mi ktg i tak leżałam pół godz.Potem na korytarz i czekać na lekarza no to czekałam ponad godzinę!!!!
Obok mnie kobieta do porodu ,jedna z poronieniem trzy inne na ktg....no koszmar.Na tym krzesłku w korytarzu myślałam że........
Ale to i tak szczęście bo dostałam leki i mam nadziej ,że przejdzie chociaż boli bardzo:-(.
Z trudem powstrzymuje sie przed jedzeniem młodego bobu i fasolki-brzuch strasznie mnie boli po nich i wolę nie przechodzić takich atrakcji,,,
a ja nadal nie wiem, kiedy mój dzidziuś ma czkawkę...![]()

:-)

wydawało mi sie że jest mu tam tak źle i że nie umiem mu pomóc, i że się sie biedoczek meczy;-)teraz narazie nie ma czkawki ale pezni wkrótce bedzie