Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Za każdym razem jak mam się przewrócić na drugi bok, to zastanawiam się, czy na pewno tego chcę i czy warto
A z sofy to mąż mnie musi wypychać bo jest taka wielka, że się w nią zapadam
A wcale nie przytyłam tak dużo, bo raptem 7,5-8kg i brzucha też nie mam jakiegoś giganta. Ale ciężko jest.
), już chciałabym, żeby był wrzesień, żeby już było po wszystkim, a maleńka już z nami. A tu jeszcze dwa miesiące męczarni. O matko.Witam was mamusie napisze dzis iecej o sobie. Jestem w 31 tc. Ciaze przechodze okropnie. Grozi mi przedwczesny porod spowodu twardego brzucha i czesty skurczy praktycznie cala ciaze leze. Biore leki rozkurczowe ale nic mi nie pomagaja. Dzidzia czyli corunia podobno rozwija sie dobrze w 29.1 tc wazyla 1330 . Czy na tym forum jest ktos taki kto ma podobna sytuacje. Pozdrawiam
Jak twardniał tak twardnieje, może troszkę rzadziej. Idę na wizytę w środę to się mu poskarżę.
)Co do przekręcania się z boku na bok, to też mam z tym problemyZa każdym razem jak mam się przewrócić na drugi bok, to zastanawiam się, czy na pewno tego chcę i czy warto
![]()
aaa przypomniało mi się czy to prawda że nie można kobiety w ciąży brać na chrzestną?? Bo mi tak mama powiedziała.

ja też już chcę być po wszystkim z moją dzidzią przy cycusiu!! 

i do tego już bardzo słonecznie ....... 
o tym z chrzcinami tez słyszałam
mniej problemów z transportem, bo na jutro jestem umówiona na oglądanie wózka koło rodziców, a to 100km od Poznania 

paranoja jakaś