Witam, ja już po wizycie u ginekolog;-)Moja mała artystka nadal się nie odwróciła i nadal kwalifikuję się do cesarskiego cięcia, ale na razie lekarka nie dała mi skierowania, powiedziała, że za dwa tygodnie coś konkretnego ustalimy, bo gdyby maleństwo się teraz urodziło to nadal byłby to wcześniak, tak więc czekam do 12 sierpnia, a 9 mamy iść na chrzciny, oby nic moja mała nie wykombinowała

Co do kosmetyków to zaczęłam stosować u córci Johnsona i dostała niezłego uczulenia, położna kazała mi kupić nasze polskie kosmetyki typu oliwka bambino i krem sudocrem i do kąpania oilatum lub balneum i faktycznie po tych wszystko przeszło, później kupowałam jej kosmetyki z serii nivea a teraz kupiłam jeszcze z polskiej nowej serii oliwke z linomagiem podobno bardzo dobre, zobaczy się

;-)
nemesis666 napisz coś więcej o tych badaniach na paciorkowca, gdzie się je przeprowadza, czy trzeba mieć skierowanie czy np prywatnie też można zrobić i ile takie badanie kosztuje , bo wystraszyłyście mnie nie na żarty

Wiecie chyba nasza służba zdrowia naprawdę nie ma na nic kasy, w końcu Syla 28 urodziła wcześniaczka i po tygodniu już jest w domu, na pewno dla jej psychiki lepiej wsród najbliższych , ale jakiś czas temu to było nie do pomyślenia żeby tak szybko wyjść z wcześniakiem

Syla28 na pewno wszystko będzie dobrze a Twoja kruszynka będzie ładnie przybierać na wadze

Trzymamy kciuki

Moja mała też ostatnio często ma czkawkę i zastanawiam się od czego to zależy, może zbyt łapczywie połyka wody??? to jak się już urodzi to może z tego powodu mieć chyba kolki