karotka00
Fanka BB :)
Dzisiaj idę do gina,to też zapytam o to badanie...Najpierw oczywiście muszę pojechać do szpitala po tą nieszczęsną kartę wypisu,bo nie chciało mi się do tej pory jej odebrać. Mam tylko nadzieję,że nie będą mi robili problemów i mi wydadzą, mimo że wypisałam się na własne życzenie,co? Położna mi mówiła,że to nie ma znaczenia,że nie mogą odmówić wydania mi tej karty. No miejmy nadzieję,bo nie mam ochoty się tam kłócić.
No u mnie też pogoda ładna...Właśnie jem śniadanko, potem może bym tak coś posprzątała,bo zaczyna się tu robić nieciekawie.
Ciekawa też jestem jak mój gin zamierza to zrobić z rozważeniem cc ze względu na to położenie miednicowe,skoro usg mam dopiero 25 sierpnia. Znając go,to pewnie każe mi czekać do tej pory i powie,że wtedy wszystko się rozstrzygnie. No cudownie po prostu.
Ale cóż...Pocieszam się tym,że każdy dzień,to o jeden dzień bliżej do mety.:-)

No u mnie też pogoda ładna...Właśnie jem śniadanko, potem może bym tak coś posprzątała,bo zaczyna się tu robić nieciekawie.

Ciekawa też jestem jak mój gin zamierza to zrobić z rozważeniem cc ze względu na to położenie miednicowe,skoro usg mam dopiero 25 sierpnia. Znając go,to pewnie każe mi czekać do tej pory i powie,że wtedy wszystko się rozstrzygnie. No cudownie po prostu.
Ale cóż...Pocieszam się tym,że każdy dzień,to o jeden dzień bliżej do mety.:-)
coś mi ten metronidazol nie służy na dłuższy okres czasu. ledwo co skonczyłam i znów to samo.. moze coś lepszego tym razem mi raczy przepisać a jak nie to będzie awanti w gabinecie. znam też jedną dziewczynę, która leżała z zakażeniem 2 tyg w szpitalu i również dziecko urodziło się martwe a wszystko w srodku zgniło więc dzieciaczków juz nie będzie i również pierwsza ciąża. teraz to tylko adopcja wchodzi w grę:-( jakoś mnie tak okolice odbytu bolą
Ja też mam sporo doświadczeń ze swojego życia i mojego otoczenia, ale nie będę was straszyć, nie na tym to polega i jest to forum - raczej po to aby się wspierać, podpowiadać - a nie straszyć cudami.