Anek29
Fanka BB :)
Ja tez jestem Leniem na potege-nic mi sie nie chce a w sumie musze duzo zrobic-najgorsze ze nic nie mam dla dzidzidzi oprocz 3 body z krotkim rekawkiem i 3 z dlugim, 3 par skarpetek, nawet proszku aby to wyprac A mam lenia zeby jechac do miasta-no i ta pogoda, niby sobie zaplanuje ze jade a tutaj deszcz i znow odwlekam na jutro
Poza tym teraz dodatkowo mam stresa ze mi gdzies wody odejda-i co ja zrobie
Zaluje ze tak dlugo zwlekalam z zakupami. Moze cos znajde dzis na ebay-u;-)
dziewczyny z uk jak znacie na jakies fajne sklepy internetowe dajcie namiary

Poza tym teraz dodatkowo mam stresa ze mi gdzies wody odejda-i co ja zrobie
Zaluje ze tak dlugo zwlekalam z zakupami. Moze cos znajde dzis na ebay-u;-)dziewczyny z uk jak znacie na jakies fajne sklepy internetowe dajcie namiary

a zawsze tak 3 góra 4 zjadałam i to wszystkie z cukrem posypane były a jednego nawet z nutellą połkłam
jak mnie Pani Z. dopadnie to będzie checa, ale lecę po szklaneczkę mleka zimnego z lodówki bo muszę Wam powiedzieć że to mleko jest zbawienne - działa 
!!! Zapytałam pielęgniarkę jak to możliwe,a ona do mnie,że nie wie i że skoro tak jest na wypisie,to pewnie tak było. Myślałam,że jej poderżnę gardło!!!! Poza tym o jakim przedwczesnym porodzie mowa??? Nie było wzmianki na ten temat,nic,kompletnie nic, zero, NULLLLL!!!!! Teraz jadę do gina i pewnie sobie pomyśli,że mam rozdwojenie jaźni albo coś,bo mu mówiłam,że dzidzia ułożona miednicowo,a tu będzie miał jak byk,że odwrotnie.....Jak chciałam ze szpitala zdjęcie usg,żeby mi dali,bo na nim przecież gin by poznał położenie,to usłyszałam,że oni nie mogą mi tego wydać,bo to jest ich własność.