Olgha
Fanka BB :)
Hej Laseczki!Witam nowa mamusię na forum
Dziś naszczęscie wyspana,nie mogę się poprostu objadać wieczorkiem bo wtedy brzuszek boli okropnie.Narazie obowiązkowo męcze koszyk malin i słonecznika .
Nie denerwujcie się grozbami lakarzy że jak sie nie obróci do 36tc to cc !Też mnie tak straszyli i obydwie panny kilka dni przed porodem się ustawiły odpowiednio:-)
Nie ma też co sie schizowac gadaniem niektórych położnych,stres to to czego najmniej teraz potrzebujemy a poród i tak będzie taki jak ma być.
Po wczorajszej lekturze tego posta:
mój dobry poród
(długie) - Dobry poród - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
miałam sen że też urodziłam w domu ,expresowo i bezboleśnie zdrowego synka
Jutro kupuję herbatkę z liści malin i zaczynam regulrnie popijać-nad wiesiołkiem myślę bo w sumie przy 3 porodzie to może mi tak właśnie przyspieszyć jak tej babeczce .Wolałabym mieć trochę czasu na dojechanie do szpitala jednak
Jutro wizyta u dżina ,dobrze ze w wakacje kolejek nie ma bo obawiam sie września -wizyty co tydzień

brrrr...
Zaczynamy powoli malowanie w domku więc wesoło będzie.
Dziś naszczęscie wyspana,nie mogę się poprostu objadać wieczorkiem bo wtedy brzuszek boli okropnie.Narazie obowiązkowo męcze koszyk malin i słonecznika .
Nie denerwujcie się grozbami lakarzy że jak sie nie obróci do 36tc to cc !Też mnie tak straszyli i obydwie panny kilka dni przed porodem się ustawiły odpowiednio:-)
Nie ma też co sie schizowac gadaniem niektórych położnych,stres to to czego najmniej teraz potrzebujemy a poród i tak będzie taki jak ma być.
Po wczorajszej lekturze tego posta:
mój dobry poród
miałam sen że też urodziłam w domu ,expresowo i bezboleśnie zdrowego synka
Jutro kupuję herbatkę z liści malin i zaczynam regulrnie popijać-nad wiesiołkiem myślę bo w sumie przy 3 porodzie to może mi tak właśnie przyspieszyć jak tej babeczce .Wolałabym mieć trochę czasu na dojechanie do szpitala jednak
Jutro wizyta u dżina ,dobrze ze w wakacje kolejek nie ma bo obawiam sie września -wizyty co tydzień

brrrr...Zaczynamy powoli malowanie w domku więc wesoło będzie.
co prawda nastawiam sie ze moge wczesniej urodzic ale jeszcze nie teraz mam nadzieje ze w 36 tyg nie ma juz takiego duzego zagrozenia dla dziecka bo to juz chyba 9 msc tak jakos dziwnie z tymi miesiacami niektore maja po 5 tyg niektore po 4 wiec nawet nie wiem kiedy 9 sie zaczyna gdzies wyczytalam ze wlasnie w 36 dlatego trzymam sie raczej tygodni niz miesiecy. Ja ostatnie usg mialam w 32 tyg i tez bylo glowka w dol wlasciwie jak robilam jeszcze wczesniejsze to tez glowka na dole byla chyba mam jakies leniwe dziecko 

Nom, takze ja nie wiem ile wazy moja dzidzia..
Ale wczoraj to miałam takie bombardowanie od maleństwa, że co i rusz między nogi spoglądałam czy aby mi coś nie wypadło
troszke chyba za duzo wypil z kolegą
teraz to się z niego śmieje ale w nocy troszkę sie z nim naciągałam zeby usnął i teraz boli mnie brzuś.... ale rano dostał kazanie roku
i poszedł do pracy....