elaine76
Fanka BB :)
liiiviiia- ja to z OM mam na 9 wrzesień, a gdybym miała się sugerować z usg to w połowie sierpnia mogę wylądować na porodówce
.... Mój synek był duży- bo kiedy się urodził to miał 4100 i 60 cm. Teraz gin powiedziała, że też mam duże dzieciątko- wg usg z 3 tyg do "przodu";-). Myślę jednak, że urodzę w terminie. Ale gdybym miała urodzić wcześniej, to wcale bym się nie obraziła...;-)
.... Mój synek był duży- bo kiedy się urodził to miał 4100 i 60 cm. Teraz gin powiedziała, że też mam duże dzieciątko- wg usg z 3 tyg do "przodu";-). Myślę jednak, że urodzę w terminie. Ale gdybym miała urodzić wcześniej, to wcale bym się nie obraziła...;-)

i tak ciągnęłam tego zepsutego lacza..prze te pasy..to się zawinął..to spadł...ale obciach..mówię Wam...doczłapałam się do Pepco z zamiarem kupienia byle jakiego obuwia- bo to był najbliższy sklep. Oczywicie już zrobiłam furorę z tym spadającym laczem
. Nie było nic do wyboru!!! Myślałam, że się pogryzę...musiałam kuoić tenisówki...czerwone..i wyglądałam jak małpiszon....
. no jak to..to skąd my się dowiemy ile Dzidzie ważą?