reklama

Wrzesień 2009

reklama
Drodka ja jak mam już mega ochote na kawę to zawsze z dużą ilościa mleka...:) i zawsze tak pięknie smakuje.
A ja już po wizycie połoznej. Cisnienie ok, białka w moczu nie ma, serce dzidzi bije pieknie więc jestem juz na prawde uspokojona. I nadal tylko teraz juz spokojnie czekam na wtorkowa wizyte w szpitalu. Ale jakas pelna nadzieii jestem, że wszystko bedzie w jak najlepszym porządku.
A teraz niedzielne cudowne lenistwo...u nas nadal piękna pogoda i to chyba ostatnie dzień więc korzystam. Od poniedzialku najprawdopodobniej powrót do pieknej szkockiej zgniłej pogody he he he
Miłego popołudnia!!

Zamowilam na allegro ta kolyske ;) a co tam niech ma ;-) teraz sie biore za skladanie lozeczka :happy2: i znajac mnie zaraz wymysle jakies przemeblowanie. To sie chyba nazywa "syndrom wicia gniazda" :-D

witam dziewczyny

ja ostatnio mam takie zmiany nastrojow ze juz sama jestem tym zmeczona, szczegolnie jak ogarnia mnie takie nie wiadomo co-ni to smutek, ni to melancholia-nie lubie takich stanow

a pogoda u mnie jak najbardziej sloneczna-a ja maruda-juz sama nie wiem czego chce

i nic mi sie nie chce.........i wszystko mnie boli.............i nogi mi puchna.............-ale marudze:baffled::-D:-D:-D

Anek a marudź sobie...ile wlezie. W końcu teraz możemy bezkarnie i wszystko nam uchodzi na sucho :-):-):-)
Liiiviiia ja tez mam kołyskę. Taką używaną ale właśnie skonczylismy ja odnwiać. Zamówilismy nowiutki materac i czekamy az przyjdzie. Ale położna stwierdziła, że w takiej kołysce to dzidzia pomieszka najwyżej 10 tygodni...troche mało ale kołyski sa taaaaakie cudne:-D:-D

no własnie mnie martwił którki czas użytkowania takiej kołyski dlatego wybrałam łóżeczko :)choć pewnie jak małża nie bedzie to bede spac z dzieckiem z wygody po prostu do karmienia :)

reklama
hej
wlasnie wrocilam od kolezanki-dostalam od niej za smieszna oplata fantastyczna hustawke-swing dla mojego synka-nie dosc ze gra melodyjki to jeszcze ma 3 rozne stopnie bujania-a ja bede mogla w tm czasie np czytac kasiazke;)

ale.....wlasnie ona ma 3ke dzieci wiec dziewczyna jakby z doswiadczeniem
...powiedziala mi ze brzuch mi sie opuscil!dziewczyny-czy to normalne?bo moja polozna jest do kitu-czy to jest ok czy to sygnal ze porod tuz tuz???????????????????????????????
jestem w 33tc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry