Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
uwielbiam po prostu uwielbiam takie sytuacje. zawsze jakaś bakteryja się mnie złapie
hej
wlasnie wrocilam od kolezanki-dostalam od niej za smieszna oplata fantastyczna hustawke-swing dla mojego synka-nie dosc ze gra melodyjki to jeszcze ma 3 rozne stopnie bujania-a ja bede mogla w tm czasie np czytac kasiazke
ale.....wlasnie ona ma 3ke dzieci wiec dziewczyna jakby z doswiadczeniem
...powiedziala mi ze brzuch mi sie opuscil!dziewczyny-czy to normalne?bo moja polozna jest do kitu-czy to jest ok czy to sygnal ze porod tuz tuz???????????????????????????????
jestem w 33tc
tyle tego wyczekiwalam i sie martwilam ze nic a nic nie ma.wiem ze nie musi byc bo moze dopiero po porodzie ale jakos nie dawalo mi to spokoju jak od innych slyszalam ze maja a teraz mam i ja
a tak bardzo bym chciala karmic piersia ...
mi sie wydaje ze poprostu dzidzius urosl i ciezar brzuszka przesunal sie w dol
Moj dzidzius jest glowka w dol prawie od 20 tygodnia-przynajmniej tak sie zawsze ulozy jak ide spotkac sie z polozna-i tez od tego momentu czuje mocny nacisk na pecherz
ale nigdy nie widzialam kropelek-tylko zawsze mokre slady na pizamkach

i wole to usunąć tylko się boję tego bólu. ale jak już łyżeczkowanie na żywca przeżyłam to co tam taka nadżerka;-)