reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Wczoraj strasznie mnie zemdlilo o 14 zauwazylam, ze to moja pora na te mdlosci. Cale szczescie nie wymiotuje. Wogole nie bola mnie cycuchy to cos nowego:-) bo w poprzednich ciazach nie moglam z bolu spac, tak strasznie mnie bolaly:-)

Dziewczyny a ja widziałamu niektórych, że ten suwak co ma Marcelkowa Mama mają przeskalowany....i mi nie chce w oryginalnym rozmiarze wejśc. Jak go pomniejszyć???:confused:

agamati1 witaj!

Właśnie miałam niesamowite problemy z IExplorer... zastanawiam się czy ma to związek z panującą w Niemczech paniką, że ostatnio IE nie jest bezpieczny bo cośtam ktośtam przełamał czy cóś. Dosłownie nie zamykała się żadna strona ani nowa nie otwierała, tylko puste strony.
Przeszłam na mozillę :cool2:

U mnie sukces... zajdłam AŻ trzy kromki chleba!

Witam , a mnie dolegliwości ciążowe zaczynają powoli dokuczać....rano słabo sie czuje i w głowie sie kręci:szok: no i trace apetyt:-(Od 8.30 dochodze do siebie, coś tam zjadłam, niewiele ale cos trza choć na siłe wszamać. Na dzis wziełam sobie urlop, wiec troche odpoczne.;-)

Dziewczyny
Tak narzekalam ze oprocz boli piersi i podbrzusza nic mi nie dolega. Dzisiaj od porannego prysznica czuje sie jak bym 5 nocy nie spala. Kreci mi sie w glowie i mdli strasznie. Na sczescie bez wymiotow/jeszcze haha/ no ale brzuch odpuscil troche :cool2:Wlasnie pranie sie wypralo, ale sil brak zeby powiesiac:szok:Chyba na ukochanego poczeka:-)

reklama
Do góry