reklama

Wrzesień 2010...

Karolina84 wiem bo sama trzese tylkiem ze strachu, ale musimy byc dobrej mysli i wspierac sie. Dobre nastwienie to polowa sukcesu :) Odbieram swoje wyniki w poniedzialek to napisze Ci jakie byly u mnie.

reklama
Misiaka termin policzyłam sobie wg kalkulatora i wychodzi na jednym 20 a na drugim 19 wrzesnia zobaczymy jak mi lekarz wyliczy.A co do bólu piersi to prawie ich nie miewam , mdłości mam czasami i to częsciej wieczorem , bardziej mi jest słabo często, cisnienie niskie.A tak to moze być , nie jest źle:tak:ale chyba wszystko przede mną:-Dhiii

Witam Was serdecznie ,własnie wróciłam od ginka , tydzien temu dostalam plamienia (przeszlo po 1 dniu) i dzisiaj miałam sie pokazać. Fasolka ma 1,2 cm a serducho mało nie wyskoczy :).

A mi wlasnie niewiele dolega i probuje sobie przypomniec czy tak bylo przy pierwszej ciazy. I pomimo, ze wiem, ze wiekszosc objawow jak ich brak jest normalka, to pomimo tego jakis niepokoj w podswiadomosci zostaje i pytanie:Czy to normalne? I zgadzam sie aby sie nie zalewac negatywami bo to co sie wysyla, dostaje sie. Wiec myslec pozytywnie i duzo sie smiac.I moze faktycznie cos w tym jest ,ze jak mama odstresowana i radosna to dzidzia nieplaczliwa i tez pogodna.:-):-):-)

Dostalam odpowiedz od moderatorki aniaslu i tak jak tutaj wczesniej wspomniano to te imiona pod spodem naleza do nadmoderadorek calego dzialu i jesli my dalej chcemy aby kerna i julka byly naszymi moderat. to nie ma problemu.
A z tym nikt tutaj nie miesza.RZecza ludzka jest niewiedziec dlatego napisalam do szefostwa aby to wyjasnic. No i wszystko jasne :tak::tak::tak:

Witam to ja się do Was dołączę. Jestem mamą rocznego Jacusia i we wrześniu zostanie On starszym bratem:tak::tak::tak:
Planowy termin to 23 wrzesień, czyli aktualnie kończę 6 tydz. ciąży:tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-DW sumie chciałam zaczekać do wizyty lekarskiej, żeby się do Was dołączyć, ale wyniki hcg nie pozostawiają wątpliwości:tak::tak::tak::tak:i ufam, że ciąża przebiegnie spokojnie, czego te Wam życzę drogie Wrześnióweczki:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry