Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aaa tylko tyle..szkoda, bo mi się on właśnie nie wkleja. musiałabym usunąć pewnie wszytkie suwaki.Jak stworzysz już swój suwak, to masz do wyboru dwa kody, musisz wybrać 650x120pixels i gotowe![]()
szkoda

już jest w krakowie jeszcze pewnie ze 3godz min. będzie jechał bo korki

Halo .To oznacza ze nie mialas nigdy stycznosci z pierwotniakiem toxoplazmozy, uwazaj na niedopieczone miesko, niegrzeb w odchodach kocich a bedzie dobrze. Ja w trakcie choroby mialam IgG 143,0 IU/ ml a norma jest do 6,5 IU. Teraz mam test pozytywny ok 0,8 tzn ze przechodzilam i mam przeciwcialawitam wszystkie cieżarne ,ja mam takie pytanie kilka dni temu robiłam badanie w kierunku toksoplazmozy i dzisiaj je odebrałam czy któras z was będzie umiała odczytać te wyniki co one oznaczają? bo ja nie mam zielonego pojecia:-(
IgG-0,130
IgM-0,129
z góry dziekuje
dziekuje ci bardzo za odpowiedz,ja strasznie sie denerwuje poniewaz mam kota w domu,rozumiem ze powinnam unikac kontaktu z kocia kuweta,a czy normalnie moge kota głaskać i bawic sie z nim jak do tej pory? on jest u nas od pól roku ale za swoją panią obrał sobie właśnie mnie i nie chciałabym go teraz odtrącać:-(Halo .To oznacza ze nie mialas nigdy stycznosci z pierwotniakiem toxoplazmozy, uwazaj na niedopieczone miesko, niegrzeb w odchodach kocich a bedzie dobrze. Ja w trakcie choroby mialam IgG 143,0 IU/ ml a norma jest do 6,5 IU. Teraz mam test pozytywny ok 0,8 tzn ze przechodzilam i mam przeciwciala
Oto moja relacja na gorąco
- dzisiaj lekarz byl zdecydowanie bardziej konkretny i juz mi nie gadał , ze wczesna ciąza i takie tam zbadal zrobil usg mam kolejne zdjęcie .... dzidzia rosnie widac od razu
- mam zakupic witaminki
-wyniki badan w normie
-musze teraz iśc do internisty stomatologai mojego ortopedy
- nastepna wizyta za 3 tygodnie
-zalozona karta ciązy
- porod policzyl na 03 09 2010
?