reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Jak stworzysz już swój suwak, to masz do wyboru dwa kody, musisz wybrać 650x120pixels i gotowe :-D
aaa tylko tyle..szkoda, bo mi się on właśnie nie wkleja. musiałabym usunąć pewnie wszytkie suwaki. :wściekła/y:szkoda:dry::dry::dry:
witam się popołudniowo:tak:
Ja po zakupkach i M po dwóch tyg wraca do domu!!!!!!!!:-D już jest w krakowie jeszcze pewnie ze 3godz min. będzie jechał bo korki:baffled:

Cześć
Mi net znów raz chodzi raz nie:wściekła/y:
Dziewczyny nie martwcie się na zapas. Pozytywne nastawienie to podstawa. Będzie dobrze:-)
Czy wasze dzieci miały problemy ze spaniem? Kiedyś Danio mi chodził ładnie spac o 21. Wykąpałam go, zjadł, położyłam go do łóżeczka i wychodziłam. Chwile się pobawił i zasypiał sam. A od jakiegoś dłuższego czasu cały czas próbuje go znów tego nauczyć. Już nawet poszłam na to żeby przy nim siedzieć ale spać o normalnej porze nie chce. Zasypia 2 godz lub więcej(w miedzy czasie krzyk i histeria). I wychodzi na to że zasypia ok 23 albo nawet blisko 1:szok:
Ja już nie wytrzymuję tego krzyku i z M. usypiamy go na zmianę. On chce do nas przyjść bo jak chorował to spał u nas w łóżku i mu to przypasiło ale wiem że jak raz odpuszczę to nici z samodzielnego spania. W ciągu dnia robił sobie 2 drzemki ale mu to przykróciłam do 1. Rano go nie mogę dobudzić. Gdybym go nie budziła to spałby do 11 spokojnie. Dziś obudziłam go przed 10, jutro trochę wcześniej i tak stopniowo. Już nie wyrabiam. M. późno wraca z trasy i zamiast spedzic trochę czasu ze sobą to na zmiane siedzimy u małego.

witam wszystkie cieżarne ,ja mam takie pytanie kilka dni temu robiłam badanie w kierunku toksoplazmozy i dzisiaj je odebrałam czy któras z was będzie umiała odczytać te wyniki co one oznaczają? bo ja nie mam zielonego pojecia:-(
IgG-0,130
IgM-0,129
z góry dziekuje
Halo .To oznacza ze nie mialas nigdy stycznosci z pierwotniakiem toxoplazmozy, uwazaj na niedopieczone miesko, niegrzeb w odchodach kocich a bedzie dobrze. Ja w trakcie choroby mialam IgG 143,0 IU/ ml a norma jest do 6,5 IU. Teraz mam test pozytywny ok 0,8 tzn ze przechodzilam i mam przeciwciala

Znalazłam mój stary zeszyt z podstaw żywienia i właśnie robię sobie jadłospis na następny tydzień. Postanowiłam nie brać wit w tabletkach. Lepsze te naturalne.
A wy stosujecie jakąś dietę?

Halo .To oznacza ze nie mialas nigdy stycznosci z pierwotniakiem toxoplazmozy, uwazaj na niedopieczone miesko, niegrzeb w odchodach kocich a bedzie dobrze. Ja w trakcie choroby mialam IgG 143,0 IU/ ml a norma jest do 6,5 IU. Teraz mam test pozytywny ok 0,8 tzn ze przechodzilam i mam przeciwciala
dziekuje ci bardzo za odpowiedz,ja strasznie sie denerwuje poniewaz mam kota w domu,rozumiem ze powinnam unikac kontaktu z kocia kuweta,a czy normalnie moge kota głaskać i bawic sie z nim jak do tej pory? on jest u nas od pól roku ale za swoją panią obrał sobie właśnie mnie i nie chciałabym go teraz odtrącać:-(

Ostatnia edycja:
ASian to masz termin dokladnie tak jak ja, a mi ginka powiedziala jak bylam u niej w poniedzialek ze jestem w 3cim tygodniu ciazy. Pewnie liczy jakos inaczej, gratuluje;) i trzymam kciuki !

gosia211 ja wyciskam soczki z warzyw i owocow marchewka jablko pietrucha burak itp. sa pyszne i mam nadzieje ze co prawda marketowe ale jakies witaminy tam sa;) Co do przepisanych to biore feminatal metafolin 800 zalecony przez ginke. A dieta? Jak na razie otwarta lodowka;)

reklama
Oto moja relacja na gorąco
- dzisiaj lekarz byl zdecydowanie bardziej konkretny i juz mi nie gadał , ze wczesna ciąza i takie tam zbadal zrobil usg mam kolejne zdjęcie .... dzidzia rosnie widac od razu
- mam zakupic witaminki
-wyniki badan w normie
-musze teraz iśc do internisty stomatologa :no: i mojego ortopedy
- nastepna wizyta za 3 tygodnie
-zalozona karta ciązy
- porod policzyl na 03 09 2010

No to wspaniale:-)
A do stomatologa to sama mowisz ze musisz isc czy lekarz Ci kazal:baffled:?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry