Ritka
Fanka BB :)
Witam i ja porannie! U mnie też pochmurnie, ale musze zaraz wyjść na badania - dziś morfologia i mocz, a przy okazji zapytam ile kosztuje test obciążenia glukozą. Mam nadzieje, że wyniki bedą ok, ponieważ ostatnie miałam robione aż 2 mies. temu.
Beniaminka i Marbus! Gratuluje dziewczynek oraz udanych wizyt! Super wiadomości!!!! Mam nadzieje, że za tydzień też bede taka wniebowzieta jak wy. W przyszły wtorek mam badanie połówkowe.
Szkoda, że w Lublinie nie odbywają sie takie targi (Mother & Baby) - tu w ogóle rzadko dzieje sie coś fajnego. Zostaje wybrać sie do Warszawy, ale to kawał drogi, niestety.
Beniaminka i Marbus! Gratuluje dziewczynek oraz udanych wizyt! Super wiadomości!!!! Mam nadzieje, że za tydzień też bede taka wniebowzieta jak wy. W przyszły wtorek mam badanie połówkowe.
Szkoda, że w Lublinie nie odbywają sie takie targi (Mother & Baby) - tu w ogóle rzadko dzieje sie coś fajnego. Zostaje wybrać sie do Warszawy, ale to kawał drogi, niestety.
Ostatnia edycja:
) ma sie b.dobrze- mierzy 16 cm, waży 360gr , wszystkie narządy prawidłowe, naczynia, łożysko, pomiary serduszka i przepływy. Odetchnęliśmy. Badanie trwało 35 minut, bardzo dokładne a parametry obliczał i zliczał specjalny program do badan genetycznych, praktycznie na 98% wykluczono juz u mnie (o dzidzi) wady genetyczne.