reklama

Wrzesień 2010...

reklama
ja sie już szykuje do polowkowego trzymajcie kciuki :)

Trzymamy:tak::tak:
Ja jutro wybieram sie na USG 4D..i nie wiem czemu, ale jakoś się boję:szok:..przecież jestem już po połówkowym u mojego gina, a ten nie miał zastrzeżeń..
Jutrzejsze USG bedzie mi robił lekarz z Łodzi, przeczytałam w necie na jego temat, że to dobry specjalista pracujący na codzień w Zakładzie Diagnostyki i Profilkatyki Wad Wrodzonych Instytutu Centrum Zdrowia Matki Polki i Uniwersytetu Medycznego w Łodzi..Chyba ta nazwa tak na mnie podziałała:sorry2:
Gratuluję wszystkim mamusiom dobrych wieści po połówkowych i pozdrawiam:tak:

1-Daria-2082.gif

Ostatnia edycja:
Trzymamy:tak::tak:
Ja jutro wybieram sie na USG 4D..i nie wiem czemu, ale jakoś się boję:szok:..przecież jestem już po połówkowym u mojego gina, a ten nie miał zastrzeżeń..
Jutrzejsze USG bedzie mi robił lekarz z Łodzi, przeczytałam w necie na jego temat, że to dobry specjalista pracujący na codzień w Zakładzie Diagnostyki i Profilkatyki Wad Wrodzonych Instytutu Centrum Zdrowia Matki Polki i Uniwersytetu Medycznego w Łodzi..Chyba ta nazwa tak na mnie podziałała:sorry2:
Gratuluję wszystkim mamusiom dobrych wieści po połówkowych i pozdrawiam:tak:

1-Daria-2082.gif

a gdzie robisz to usg
bo ja sie zapisalam na 4d na 24 maja do lekarki z warszawy

reklama
karolinkare kciuki zaciśniete dawaj szybko znaka jak będziesz po :)
ja się objadłam zupka pomidorową :) kurdę jakies mam wrażenie że wszystkie gnaty mnie bolą jak na grypę kurde no mam nadzieję że mnie nic nie rozłoży :) kurdę mam 37.5 co to do cholerki znowu mnie choroba bierze :( ale nie boli mnie gardło ani nic tylko jakoś gnaty bola i ta temperatura...ajajaj mam nadzieję że moje dziecko nie odziedziczy po mnie takiego częstego chorowania bo za małego chorowałam co miesiąc albo częsciej ale to zawsze na gardło :( no nic trzeba będzie się nafaszerować jakimś apapem jak będize gorzej bo jutro muszę być na chodzie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry