Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Ja zwykle biore w wielo ale jak mi sie akurat suszą to zdarza się pampers. Będzie to trochę dłużej trwało ale to i tak zależy od psyche malucha. Mój niby już doskonale wie o co biega a i tak się zapomina.=asiaN;5387464 nas dalej kłopoty z mieszkaniem tzn. kredyt miał już być pewnikiem, ale ja się spodziewałąm, żę moje "pracowni przebywa ponad 30dni na l4"zrobi swoje, więc pewnie zniknę na chwilkę aż mi się sytuacja nie wyklaruję, bo ja jak mam takiego stresa to jakoś pisać nie umiem, ale melduję, że z Jankiem w brzusiu wszystko ok. i odezwę się jak nam się powyjaśnia...

ja dzisiaj urwanie głowy w pracy także tylko na chwilkę powiedziec Wam dzień dobry brzuchatki i zmykam. Co do darmowych badań to dzwoniłam do ministerstwa zdrowia- a co hehehhe i dowiedziałam się,ze taki zestaw badań obowiązkowych opracowuje PTG i na podstawie tego zestawu NFZ refunduje. Mam też do poczytania dwa dzienniki ustaw z gwarantowanymi świadczeniami lekarskimi,ale jest tego sporo czytani i dopiero w poniedziałek się za to wezmę i dam znać czego się dowiedziałam -co wynika z ustaw.
Ale wogóle to jak Wy robicie te badania bez skierowania? To skąd o nich wiecie? Od lekarza? No to przepraszam Panie doktorze zaleca Pan badanie to proszę bardzo o skierowanie.....no chyba,że chodzicie prywatnie to wtedy fakt trzeba bulić za każde badanie -ja to przerabiałam przy ostatniej ciąży-a teraz nie zamierzam bulić skoro mam prawo do bezpłatnych.
Miłego weekendu dla Was (ja jutro na basenik znów Zobacz załącznik 243031)-ściskam![]()
witam witam :-)
dziecwzynki mamm nadzieję że będziecie trzymały kciuki za moją jutrzejszą wizytkę :-):-) hhhmmmm?????????????
Ja jutro wybieram sie na USG 4D..i nie wiem czemu, ale jakoś się boję..przecież jestem już po połówkowym u mojego gina, a ten nie miał zastrzeżeń..
Jutrzejsze USG bedzie mi robił lekarz z Łodzi, przeczytałam w necie na jego temat, że to dobry specjalista pracujący na codzień w Zakładzie Diagnostyki i Profilkatyki Wad Wrodzonych Instytutu Centrum Zdrowia Matki Polki i Uniwersytetu Medycznego w Łodzi..Chyba ta nazwa tak na mnie podziałała![]()
. I nie martw sie, bedzie dobrze, kciuki zacisniete;-)

polecam " JEZDZIEC MIEDZIANY" I NASTĘPNE CZESCI, dla mnie to nr 1myszka ja właśnie chcę książkę lekka i przyjemną, nie musi mieć jak dla mnie przesłania lub innych ukrytych. Ma wchodzić jak ciepła buła z masłem
No a ja jutro z ranka polecę na tą orfo i mocz. Pewnie dobre wyniki będą w żadnej ciąży złych nie miałam![]()
ja codziennie o 6.30 oglądam program dla mam na tvn style, sie szykuje do pracy i zawsze cos ciekaweo wpadnie w uchodziewczyny na tvn style leci program "miedzy nami rodzicami". Jest o znieczuleniach, porodzie...
ja za 4d i połówkowe prywatnie 200zł zapłaciłamAAA DZIEWCZYNY MIAŁAM PYTAĆ ILE PŁACICIE ZA TO USG 4D? JA MAM NAMIARY NA JAKIEGOS ZNANEGO DOBREGO SPECJALISTĘ ALE DOPIERO BEDE DZWONIC ZEBY SIE ZAPISAĆ NA CZERWIEC
hej byłam na tzw. miescie , mimo deszczu i zimna. Probowalam poprawic sobie humorek jakimis małymi zakupkami
Kupilam sandałki dziecku na lato w reserved, sobie bluzke ciazową w lumpku, krem przeciw przebarwieniom w drogerii natura, a takze - z czego najbardziej sie ciesze- turkusowy pierscionek w orsay.Potem jeszcze wypiłam małą kawkę z turecka bułeczka w kawiarni. Czy ja wiem....moze i mi troche lepiej...
Przyszłam do domku okolo 15. małz był w domu, lało jak z cebra,wiec poprosiłam zeby odebrał Myszę z przedszkola, a on mi na to,że jeszcze musi cos zalatwic, rozpakowac chlopakow z trasy, zawiezc coś tam,oczywiscie juz jest spozniony.....wiec tylko wzielam gleboki wdech, przebrałam sie , on pojechal sobie, a ja w strugach deszczu poszlam na autobus i sobie odebrałam dziecko, ktore w drodze powrotnej w rozowych kaloszkach szczesliwe wdeptywało z impetem w KAŻDĄ kałużę. I wtedy zrozumialam ,ze mam jednak dla kogo życ!! bo to naprawde cudny widok, takiego szczesliwego dziecka w kaloszkach...................................................Tylko zeby jak juz dzieci dorosna nie okazało sie ze moje zycie sie nagle skonczy i nie dam sobie rady.......takie mnie przemyslenia różne męczą...
ok juz nie smęcę kobietkipapaap trzymajcie sie mam nadzieje, ze sie dobrze macie
Sorki ze dzis tak jakos malo radosnie, chociaz zapewniam ze takie dziecko jak moje potrafi dac radoche za trzech,
a groszek cicho dzis siedzi, pewnie nie lubi smutnej mamusi, boze zeby tylko wszystko bylo dobrze, juz sie nie moge doczekac wtorku i wizyty u ginka
papapa buziale