Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja myślę, ze się wybiorę tak ok 20-tego, więc jeszcze troszkę czasu i poczytam sobie jak to statystycznie wygląda u moich wrześnióweczek... :-) jak miałam robione badania z krwi to poziomu wysokiego nie miałam.. mała 4-czka :-) więcy myślę, ze to nie będzie straszny szok dla organizmu.. i tego się będe trzymać co by obawy swoje zmniejszyć :-) buziaki na dobry dzień!!!
No a jak zrobię wcześniej to cos zmieni???
Przyszedł do mnie z czymś w ręce podobnym do ccegły a ja sie pytam co masz?? Onana to że cegłe i do mnie "masz"!!! Rzucił we mnie

Okazało się, że to był taki kawał gąbki, ale tak siewystraszyłam, że cały brzuch mi sie spiął i trzyma do teraz

mam nadzieje, że mała nie odczuwa takich szybkich stresów jak ja

też czytałam, ze robi się go między 24 a 28 tyg... ja też będę gpo mieć troszkę wcześniej... pewnie dlatego kazała mi go zrobić przed samą wizytą... nie wiem, no przecież lekarze potrafią liczyć.. może ciut wcześniej nie robi różnicy??? zwłaszcza, ze nasze dziewczyny już miały??witaj :-)Witam,
ja też mam termin na wrzesień, na pierwszego...jak wszystko zgodnie z planem się potoczy![]()
gratuluje wage ma juz sporą tak trzymać:-)Witam po polowkowym badanku.
Wszystko super, dzidzia zdrowa jak rydz i jest CHLOPCEM
Wazy ok 512 g i ma 28 cm dlugosci ( chlop jak dab):-):-):-)
Nareszcie moge kupowac ciuszki i plyne w blekit.

Mam pessar od 11 tygodnia bodajże, mam stałe L4, zakaz dzwigania, przemęczania sie, polegiwania ale nie lezenia na stale, i zakaz stosunków , bo seksu tak całkiem to nie ;-)Beniaminko ty też masz pessar powiedz od jak dawna i co było powodem jego założenia?? Czy musisz leżeć ?? Ja mam skróconą szyjkę i wewnętrzne rozwarcie. Tydzień temu miałam zakładany pessar i w piątek mam wizytę kontrolną, bardzo liczę na to iż będę mogła trochę się ruszać.
Witaj AnulecWitam,
ja też mam termin na wrzesień, na pierwszego...jak wszystko zgodnie z planem się potoczy![]()

Wow, Saara ogromniaste gratulacje:-)Witam po polowkowym badanku.
Wszystko super, dzidzia zdrowa jak rydz i jest CHLOPCEM
Wazy ok 512 g i ma 28 cm dlugosci ( chlop jak dab):-):-):-)
Nareszcie moge kupowac ciuszki i plyne w blekit.
Ale dorodny synuś :-)Super!Badanie na obciążenie glukozą robi się około 23-28 tyg, a pozniej w ostatnim trymestrze. Powtarza sie z dodatkowym obciazeniem glukoza i czasem jesli podstawowy wynik po glukozie 50 ml wyjdzie nieprawidłowy.no to dowcipnego masz tatę...też czytałam, ze robi się go między 24 a 28 tyg... ja też będę gpo mieć troszkę wcześniej... pewnie dlatego kazała mi go zrobić przed samą wizytą... nie wiem, no przecież lekarze potrafią liczyć.. może ciut wcześniej nie robi różnicy??? zwłaszcza, ze nasze dziewczyny już miały??