reklama

Wrzesień 2010...

reklama
słońca kochane, bardzo proszę napiszcie jak wasze dzieciaczki są ułożone? Moje obecnie jest ułożone poprzecznie i choć wiem że może jeszcze zmienić pozycję to trochę się martwie:-(:-(miała tak któraś ułożone maleństwo?

moja malutka ma położenie podłuzne-główkowe,ale z tego co wiem to maleństwo ma jeszcze sporo miejsca zeby sie przekręcić:-) wiec póki co bez nerwów

Słońca kochane, bardzo proszę napiszcie jak wasze dzieciaczki są ułożone? Moje obecnie jest ułożone poprzecznie i choć wiem że może jeszcze zmienić pozycję to trochę się martwie:-(:-(Miała tak któraś ułożone maleństwo?

Ja w pierwszej ciąży i teraz mam podłużne główkowe - dzięki Bogu!! Przy poprzecznym rozwiązanie jedynie przez cc.
Ale poszukaj dobrej położnej,jakąś dobrą szkołę rodzenia, podobno odpowiednie ćwiczenia pomogą przekrecić malucha główką w dół.

Karolina pewnie że je delikatnie powiedziane słysze. Pół godziny temu jak wyszłam na balkon kwiatki podlać to cholernik tak nisko przeleciał że myślałam że mi bębenki d.... wyskoczą. A innego dnia Mąż musiał ze szklarni uciekać bo zaczeły wszystkie szyby drżeć.
Ale sie nie krępuj jak chcesz odpocząć to dawaj prosto do mnie!

moje malenstwo ulozone jest glowka w dol i mam nadzieje ze juz tak zostanie:D

pysia__23 z tego co wiem to oplacana skladka do zus musi byc ta najwyzsza skladka zeby dostac jakas kase pozniej ale dowiadywalam sie od kolezanek i najlepiej zapytac w zusie bo nie jest tak kolorowo jak pisza.

Czesc Brzuszki :)

pogoda do dupy a od 7 rano spac nie moglam bo berbecie się wiercą okrutnie.... jak nie jeden bok mi stupa to drugi....he he
mam pytanko do mam z 3miasta gdzie sa u nas jakieś fajne hurtownie z ciuszkami i akcesoriami dla maluchow??

Pozdrawiam :)

PS. znalazłam informacje o targach w Gdansku "brzuszekimaluszek" w ten weekend!!!!!
ponizej stronka:
Pierwsze ogólnopolskie targi rodzinne "Brzuszek i Maluszek"
co do hurtowni to ja wiem o Akpolu w Gdyni (ale tam podobno ceny nie sa powalajace)i Mapu przed Rumia(na hutniczej po prawej stronie)
co do targow to tez slyszalam o nich i jedziemy z moim Seba , chyba w niedziele
Moje dziecko jest od poczatku ulozone posladkowo i jak na razie sie nie odwrocilo sie , moze cos mu sie odwidzi jeszcze)))

karolina pewnie że je delikatnie powiedziane słysze. Pół godziny temu jak wyszłam na balkon kwiatki podlać to cholernik tak nisko przeleciał że myślałam że mi bębenki d.... Wyskoczą. A innego dnia mąż musiał ze szklarni uciekać bo zaczeły wszystkie szyby drżeć.
Ale sie nie krępuj jak chcesz odpocząć to dawaj prosto do mnie!

oj skrzacie wiem co to znaczy,ja jestem w najgorszej strefie zagrożenia,mieszkamy równolegle do pasa startowego,takze jak startują to widze pilota,a juz o obejrzeniu sobie tv czy porozmawianie przez telefon w tym czasie nie ma mowy:-)

reklama
Karolina84 ja też dzis 2 kawałki murzynka wtrząchłam ;) Także nie jesteś sama :) Ale za to kolacyji niet, nie ma mowy.

OJ GAJU MÓWIE CI PRZEZ OSTATNIE 3 TYGODNIE PRZYTYŁAM 2,7KG WIEC LEKARKA SOE CHWYCIŁA ZA GŁOWE,ALE FAKT JEST TAKI ZE MNIE GUBIĄ SŁODYCZE,JA PRZED CIAŻA BYM NIGDY ŻADNYCH BATONIKÓW NIE JADŁA A TERAZ NIE MOGĘ BEZ NICH ŻYĆ,JEST TO SILNIEJSZE ODE MNIE,ALE WYDAJE MI SIE ZE TY MASZ RACZEJ SILNĄ WOLE ZEBY POWIEDZIEĆ SOBIE "NIE"-NAUCZ MNIE PROSZĘ TEGO:tak:
POPIEROCHY RZUCIŁAM A SĄDZIŁAM ZE MI SIE NIGDY NIE UDA, Z JEDNEGO NAŁOGU WYSZŁAM I POPADŁAM W DRUGI-HAHAHAHAHA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry