reklama

Wrzesień 2010...

Beniaminko zapomniałam napisac, sliczny ten Twój piesio, schrupać można :-D też mam nowego lokatora, ma już 6 tyg. i kawał kluski z niego :-D

ooo, pochwal się, co to za małe cudo? :-D

a ja dziewczynki muszę się dziś pochwalić moim M, bo czasem na Niego narzekałam... śpię sobie dziś rano a on jak zawsze szykuje się do pracy.. no i słyszę, że się strasznie tłucze.. już miałam Go opierdzielić, ale jakoś mi się zasnęło... ja wstaję, patrzę a tu naczynia które zostały z poprzedniego dnia pomyte :-) no szok!!! :-)
Chwalić, chwalić jeszcze raz chwalić :-) Oni tak lubią, jak zauważamy , że coś zrobili pomimo swoich chęci, bo chyba mało który mężczyzna lubi myć naczynia.

A ja leżę i cZytam, na zmianę forum i książkę, i nic tylko chlipać mi się chce, normalnie taka dzisiaj beksa ze mnie. Niechby już słonko ładniej poświeciło :-|

reklama
a ja se właśnie zjadłam bigosik z makaronem a mój jak wróci to zrobie mu pierogi :)
u nas pogoda beeee pochmurno ale akurat obyło sie jak narazie bez deszczu i burzy co mnie bardzo cieszy heh :)
ja też siedze tylko przed kompem i tv nudy na maxa ale chociaż chatka wysprzątana bo dziś miałam nawet koncepcje co żadko sie u mnie zdarza :)
no i mam ochote na cosik dobrego ale sama nie wiem co to może być może pomidorki z cebulka ale nie mam ani jednego ani drugiego musze czekać aż moje kochanie zrobi zakupy w mojej ukochanej biedroneczce :)

Mam pytanie do Hausfrau ,Saary i Toshi jak to jest ze szkola rodzenia w DE ??? trzeba sie zameldowac w szpitalu ??? Pokrywa to Krankenkasse ??? Napiszcie mi prosze cokolwiek bo juz chyba czas najwyzszy zebym zaczela sie rozgladac :) Aha i jak to jest z wyborem poloznej ??? Kiedy najlepiej to zrobic ???

Ostatnia edycja:
Witam!!
A ja wlasnie zjadlam banana ...znowu mi sie cos chce i nie wiem co:/
Mysle co by tu przekasic i chyba jeszccze wcisne jablko!!
U nas pada i dobrze ze juz wieczor bo spac mi sie chce!!
Milego wieczorku!!

jejciu już ochłonęłam trochę po mojej porannej wizycie u lekarza :-) W sumie to już nie gniewam się na lekarza... tym razem mu wybaczę ... a co do czekania to u nas tak jest niestety :-( ja chodzę do lekarza na NFZ i jak np. jestem zapisana na dziś do lekarza to muszę stawić się od 8-10 najpierw u położnej a potem jest czekanie w kolejce do lekarza... no ale nic pójdę za tydzień i mam nadzieje że wszystko będzie ok :-)

Pysia a tak przy okazji to ile bierzesz za dobę za taki pokój u Ciebie?

Moja szwagierka po cc miała problem z przystawieniem do cyca ale u niej było bardziej złożone bo miała komplikacje 2 tyg była na atybiotyku nie mogła karmic piersia a przez ten czas i mała przyzwyczaiła się już do buteki.
Trzymam kciuki za udane i jak najszybsze przystawienie malucha do cyca :)
Mykam posprzatać choć 1 pokój dla wczasowiczów a resztę jutro z T.
Pogoda do bani i nie ma co robic a jak siedzę to mi tak plecy bolą,że nie wiem muszę leżeć,albo być w ruchu.

Ja miałam cesarkę i nie bylo problemu z karmieniem, mały urodził się duży więc od początku pił i butlę i z cycka:-D:-DPo cesarce jest ciążko ze wszystkim więc siostrze przyda się pomoc. Mnie mąż pomogał, bezcenne:tak::tak:
Właśnie wciągnęłam tortille własnej robótki i McDonald się chowa:-):-):-) Oprócz smażonego kurczaczka włożyłam sałatę, ogórka, pomidydka i cebulkę więc wydaje się być zdrowe:-) Ale ja kocham jeść:-D:-D, od początku ciąży przytyłam 8 kilo:-D:-Di jest mi z tym bardzo dobrze bo z natury jestem bardzo szczupła i wysoka. Życzę wszystkim smacznych obiadków i młego popołudnia:-)

dzieki dziewczyny. Siostra ma nadzieje, że mała szybko przyzwyczai sie do piersi. Ale zobaczymy. A z pomocą to agim dobrze mówisz, pewnie sie przyda. Szkoda, że ja poleguje to bym jej pomogła, no cóż, szwagier bedzie musiał zakasać rekawy, a z tym myśle nie bedzie problemu.
Agim ale bym zjadła taką tortille własnej roboty. Moja młodsza siostra pracuje w Mc Donaldzie i jak mi mówiła to tortille robią teraz coraz mniejsze, a coraz droższe:szok:. I nazywa sie teraz inaczej, ale nie pamietam jak:rofl2:. Wiec pewnie Twoja dużo zdrowsza:tak:

Moj pierwszy synus byl tak ulozony , przekrecil sie dopiero w 27 tyg.

Podobno nie mówi się przekręcił, a obrócił.:rofl2: Mi lekarz nic o ułożeniu nie mówił, albo ja tego nie wychwyciłam.

a ja dziewczynki muszę się dziś pochwalić moim M, bo czasem na Niego narzekałam... śpię sobie dziś rano a on jak zawsze szykuje się do pracy.. no i słyszę, że się strasznie tłucze.. już miałam Go opierdzielić, ale jakoś mi się zasnęło... ja wstaję, patrzę a tu naczynia które zostały z poprzedniego dnia pomyte :-) no szok!!! :-)

fajnie, fajnie. A mój M wczoraj zmienił pościel, i wcale nie szło mu tak źle :szok:. Chociaż sie czegoś nauczą jak my z brzucholami chadzamy:-D

Agim ale bym zjadła taką tortille własnej roboty. Moja młodsza siostra pracuje w Mc Donaldzie i jak mi mówiła to tortille robią teraz coraz mniejsze, a coraz droższe:szok:. I nazywa sie teraz inaczej, ale nie pamietam jak:rofl2:. Wiec pewnie Twoja dużo zdrowsza:tak:
hmmmmm....uwielbiam tortille!!!!:-D
a z tym "mackiem" to masakra !!!! Jak mogli zamienic jedyny zjadliwy produkt na takie gó..no:wściekła/y::no: teraz te mcwrapy to tandeta:-(:-(:-( :-(:-(

Hej, hej!
Ja jestem po dłuższym spacerku nad zalewem. Podniosłam sobie humor pierożkami domowej roboty, które można skonsumować w kawiarni nad zalewem! :-DDzieki za wsparcie - z wami jest dużo łatwiej znieść trudne chwile!:tak:

Właśnie wciągnęłam tortille własnej robótki i McDonald się chowa:-):-):-) Oprócz smażonego kurczaczka włożyłam sałatę, ogórka, pomidydka i cebulkę więc wydaje się być zdrowe:-) Ale ja kocham jeść:-D:-D, od początku ciąży przytyłam 8 kilo:-D:-Di jest mi z tym bardzo dobrze bo z natury jestem bardzo szczupła i wysoka. Życzę wszystkim smacznych obiadków i młego popołudnia:-)

Ja poprosze o ten przepis - pewnie dobry! Mniam!

Słońca kochane, bardzo proszę napiszcie jak wasze dzieciaczki są ułożone? Moje obecnie jest ułożone poprzecznie i choć wiem że może jeszcze zmienić pozycję to trochę się martwie:-(:-(Miała tak któraś ułożone maleństwo?
Moje maleństwo jest ułożone pośladkowo!
Mam nadzieje, że jeszcze zmieni swoje położenie. Musze coś poczytać na ten temat.

A ja ide smażyć wątróbke. Musze spożyć dzienną dawke żelaza, chociaż na sam widok robi mi sie nie dobrze!:no:

reklama
Karolina84 silną wolę ćwiczę ale czasem też sobie pozwolę na odskocznię bo przecież nie pozwolę aby język mi do d..y uciekał hehe ;) No i jeszcze u mamy na jabłko zielone sie skusiłam ale na wieczór nic a nic nie tknę, zresztą nawet jak sie skuszę to potem żołądek mnie boli i mam wyrzuty to muszę przecierpieć do śniadanka :)

Co do ułożenia dziecka, moje jest główkowo ale mają szkraby jeszcze kupe czasu na odwrócenie u mojej koleżanki zawsze kilka dni przed terminem dzieciaki sie obracały :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry