Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,a tak poza tym mam znowu obcych meżczyzn w domu;-)2 na ogrodzie zakładają lampki i wkońcu dzwonek do drzwi,a jeden kładzie płytki i stiuk pomiedzy szafkami w kuchni,więc małe zamieszanie,ale chce mieć wszystko porobione zanim sie JULKA urodzi
a maż tylko chodzi i narzeka skąd ma kase brać na to wszystko
(ale damy rade;-)) i mnie dopada od jakiegoś czasu szał zakupowy,tak mi sie chce jechać do miasta i ciuszki kupować,ale niestety muszę czekać aż mi zusik przyśle pieniązki wtedy będe mogła poszaleć.oj ja też skorzystam z tego artykułu zaraz zapytam moją kadrową co i jak...może chociaż trochę kaski uda mi się zdobyć, bo zusu płacimy z mężem potężne pieniądze a od nich nic nie bierzemyWitam!
Pysia to dla Ciebie Przed urodzeniem dziecka warto założyć firmę - Finanse - WP.PL

Beniaminko ja ostatnie 3 wieczory przepłakałam, mam takiego nerwa na męża i wszystko dookoła....nie wiem czy ta luteina którą biorę może mieć na to wpływ??? w końcu to hormonooo, pochwal się, co to za małe cudo?
Chwalić, chwalić jeszcze raz chwalić :-) Oni tak lubią, jak zauważamy , że coś zrobili pomimo swoich chęci, bo chyba mało który mężczyzna lubi myć naczynia.
A ja leżę i cZytam, na zmianę forum i książkę, i nic tylko chlipać mi się chce, normalnie taka dzisiaj beksa ze mnie. Niechby już słonko ładniej poświeciło :-|

emocje ogromne...ale doświadczenia brak...nie wiem gdzie szukać pomocy...:-(
myslalam , że tam orla wywinę 
oj jedziemy na jednym wózku...dwoje dzieci w domu, mężowie własne firmy więc mega zalatani i trzecia ciąża z tą samą dawką lekówlilu to masz teraz taką samą dawkę luteiny jak ja:-( a co do twoich nastrojów to myśle ze,nie ma na to wpływu luteina,tylko w ciąży tak jest hormony w nas buzują;-) ja też mam często takie dni ze mogłabym płakać jak dziecko bez powodu:-)
lubię jak ktoś dużo pisze bo ja gadam jak najęta ale pisać tyle nie potrafię,Witam dziewczyny...
Lilu ojj pilnuj sie kobietko, co za duzo to niezdrowo
Fajnie ze komus sie przyda ten artykuł. Ja dostałam od kumpeli z pomyslem od niej abym cos załozyła (jakąs działalnosc), tylko brak koncepcji i zapału..hiii
Ale sie znowu rozpisalam...ohhh
lubię jak ktoś dużo pisze bo ja gadam jak najęta ale pisać tyle nie potrafię,
co do artykułu już uruchomiłam co trzeba...ja mam firme prawie 2 lata...teraz na chorobowe nie mogę iść bo mamy sporo pracy a ktoś musi podpisywać się pod fakturami także tylko na macierzyński mogę liczyć bo chorobowe nie wchodzi w grę, także jak uda mi się wyciagnąć trochę kasy z zusu to tylko dzięki tobie....już teraz czuj się zaproszona na kawkę z tego powodu
Dzięki!