reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Onionek, boski leniuszek :-D
Regularne ruchy maluszka to mozna i nalezy czuc cos około 30 t.c , tymczasem dzidzia sie rusza ale ma nadal duzo miejsca i plynu, ze niezawsze wszystko czujemy. Także jeszcze spokojnie ;-)

Witam dziewuszki
U mnie z ranka super pogoda słonko parę chmurek, mój piesio,aż dostał werwy i szalał w ogrodzie a w deszczowe dni to szybko leci siknąć i śpi całe dnie.
Po sytym obiadku tak mnie ścięło,że pospałam 2 godzinki.
Co do ruchów maluszka to ja czuję różnie raz więcej, raz mniej, czasem wysoko, czasem nisko.
Dzis moja niunia miała dzień lenia i mało kopała, ale zapewne z wieczora ok 22 nadrobi.
Wtedy jest najbardziej aktywna.

dziekuje Laseczki za mile przyjecie ;) ja dzisiaj mialam isc na spacer ale cos zle sie czulam... dzisiaj robilismy pokoik malego i padłam na twarzyczke ;) hehe jemu chyba jednak sie bardzo podobalo, bo wierci sie i wierci i kopie i puka ;p
sliczne sa wasze koteczki, sama chcialam pupilka, ale teraz nie za dobry czas na to :((

Ja właśnie wróciłam od rodziny bratowa pokazała mi wszystkie ciuszki dla dzidzi jakie zakupiła.....sama słodycz....:-D...chyba już nie wierzy w cuda i czeka na trzeciego chłopaka bo ciuszki w autka:-D:-D:-D
Teraz odpoczywam...tak pewnie posiedzę do 21 a potem idę spać, bo jutro muszę na firmę pojechać...niestety...już przyzwyczaiłam się do siedzenia w domu:-D

reklama
Hej
Dawno mnie nie było...
ot weekend poza domem. Ja byłam dziś na komunii, objadłam się po wsze czasy.
Pogoda do bani cały dzień leje.Jak wróciłam , to padłam na 2 h, dopiero wstałam zjadłąm pół arbuza i się lenię.
Piszecie nt. brzuszka, ja mam maleńki i wcisnęłam się w kostium 36 sprzed ciąży:-)
Pozdrawiam was cieplutko.
mOJA Lenka też dziś mniej aktywna, ale co się dziwić przy takiej pogodzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry