reklama

Wrzesień 2010...

no ja troszke puczułam jak się połozyłam to maluszek popukał mamusi aż tak że brzuszek falował z czego sie oczywiście cieszę :) jem se właśnie wiosenne kanapeczki :) i oglądam tv chociaż nic w niej nie ma....aj te niedziele takie zamulone,na bb cisza bo każda mamuska spedza dzień z rodzinka :)

muszę też pomyśleć o jakiejś maseczce na ryjkens :) karolinko jakiej używasz?

reklama
Ja wlasnie skonczylam ogladac nowy film Woodiego Allena "Whatever works" (pol.Co nas kreci, co nas podnieca) :-) Calkiem przyjemny film o niestandartowych przejawach milosci :-)

beti ja używam maseczki z avonu:-) z tego co pamiętam to mamy tu jakąś mamuśke na forum która jest kosmetyczką,to trzeba by było poprosic ją o przepis na jakąś fajną domową maseczkę ,

właśnie pomalowałam paznokcie i teraz muszę trochę posiedzieć zanim pójdę spać bo nie chcę mieć wzorków z pościeli na pazurkach:-D
pewnie wszystkie już śpicie:-D kolorowych snów kochane:tak:
Do jutra!!! Przejrzę jeszcze allegro bo mam ochotę coś już kupić dla dzidzi;-)
PA!!!!!!!!!!

lilu wszystkie jeszcze nie śpią:-) ja jakos zasnąć nie mogę,do tego wszystkiego pokłóciłam sie z męzem na koniec dnia i mi sie ciśnienie podniosło,ehhh z tymi chłopami-gorzej niż z dziecmi

gorzej gorzej....ja z moim już dyskusji nie zaczynam bo po nich zawsze ja mam doła a po nim spływa wszystko co powiem...tak już jest...mi też jakoś do spania nie spieszno, ale pewnie będę musiała bo jutro wyjazd do pracy o 7 a chciałam jeszcze włosy doczepić żebym po długiej nieobecności w biurze wyglądała jakoś....a wstawać rano nie lubię:wściekła/y:
kurczę właśnie ktoś kupił komplecik na allegro który obserwowałam:wściekła/y: znowu zapomniałam o aukcji!!!

beti ja używam maseczki z avonu:-) z tego co pamiętam to mamy tu jakąś mamuśke na forum która jest kosmetyczką,to trzeba by było poprosic ją o przepis na jakąś fajną domową maseczkę ,

no ja kiedys tez se robiłam maseczki ale tak szczerze to było chyba z 5 lat temu heh :) no i by sie przydałpo coś nałożyc na pyska bo juz nie pamietam co to przyjemnośc ;)

ja sie żegnam :) miłej nocki :)

reklama
Witam Mamuśki...Życzę wam dobrego ,spokojnego i słonecznego dnia:):tak:
Ja uciekam na Poznań wrazie co jestem spakowana na szpital!,ale myślę,ze wrócę....bardzo chcę!
Dziękuję każdej z was za dobre słowo i chwile podtrzymania na duchu-to tak wiele....zawsze ten krok do przodu....Buziale!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry