reklama

Wrzesień 2010...

reklama
dziękuję kochane za życzenia! Ja życzę sobie udanych rozwiązań dla nas wszystkich, bezstresowych dni i nie twardniejących brzuszków!:-):-):-)

AGIM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO SZCZĘCIA ,ZDROWIA I POMYŚLNEGO ROZWIAZANIA:)

CIĘŻARÓWKO 12 TO TY CHYBA JESTEŚ TĄ WRZEŚNIÓWKĄ KTÓRA MIAŁA DO NAS DZISIAJ WIECZORKIEM ZAWITAĆ???
WITAMY I ZAPRASZAMY DO CZĘSTEGO PISANIA;-)

A JA JESTEM WŚCIEKŁA JAK OSA ZNOWU SIE POKŁÓCIŁAM Z TYM MOIM,NIE DOSC ZE WYJEŻDŻA DO PRACY O 8 I WRACA O 20 TO JESZCZE SIEDZI POTEM PRZY TELEFONIE I ROZMAWIA W SPRAWACH FIRMOWYCH-JAKBY Z CIAGU DNIA TEGO NIE MÓGŁ ZROBIĆ,A JAK JA COŚ DO NIEGO MÓWIE TO MNIE WCALE NIE SŁUCHA:wściekła/y:WYPIŁ SOBIE TRZY DRINECZKI POIGADAŁ Z KUMPLEM PRZEZ TELEFON I POSZEDŁ SPAĆ TO SIE NAZYWA MAŁŻEŃSTWO:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Z JEDNEJ STRONY JESTEM WŚCIEKŁA A Z DRUGIEJ PŁAKAĆ MI SIE CHCE I STRASZNIE MI PRZYKRO.

Dziekuje za kciuki. Mam nadzieje że pomogą. Teraz mam tylko nadzieje,że okaże się że córcia ma "tylko" wodogłowie i nic więcej, tzn że nie ma żadnych innych chorób z tym związanych. Wtedy prawdopodobnie możliwa będzie operacja...mam nadzieje że tak właśnie będzie.

Cześć dziewczyny
Wpadłam tylko na chwileczkę i nie mogę nadrobić. Przeczytałam tylko kilka postów
Agim Wszystkiego najlepszego:) Sto lat:)
Jutro rano jadę do szpitala więc chciałam prosić o magiczne kciuki żeby z dzidzią było wszystko dobrze.
Dobrej nocy Wam życzę
pa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry