Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej brzuchatki!!!!!!!!!
Olcia pewnie, że pamiętamy gratuluje córeczki, no to będzie parka...
Kasiona trzymam kciuki za twoją pierwszą lekcję coby się udałaKinia za twój egzamin i usg też
Gaja podoba mi się jak piszesz o wadze dzieci po porodzieja moje miałam odpowiednio 2800 i 3000, też myślę, że waga ok choć nie za duża. Jak urodziłam synka(2800) to tydzień po mnie znajoma urodziła swojego 4500
i po 2 miesiącach mieli tą samą wagę....święta prawda, że dzieciaki szybko przybierają, teraz też chciałabym tak ok 3000
Wczoraj moja bratowa która jest w 36tc miała wizytę jej dziecko ma już 2880 i co najgorsze odwróciło się główką do góry czyli ułożenie pośladkowe. Lekarz mówi, że cesarki jej nie zrobi ma rodzić naturalnieczy w Polsce ułożenie pośladkowe dziecka nie jest wskazaniem do cesarki???
Bardzo się o nią martwię bo podczas poprzedniego porodu rozeszły jej się kości łonowe a co będzie teraz??
U mnie znowu padamam nadzieje, że nie za długo....
co jak co ale miłego słonecznego dnia dziewczyny!!!!!!!!!;-)
WITAJ anusiad88 !!!! ZAPRASZAMY DO PISANIA!!!!!!!!

Na szczęście znaleźli się mądrzejsi lekarze i miałam cc a mały ważył 4050. Gdyby zdecydowali o porodzie sn to chyba porozrywaliby mnie od środka!!!
Cymbały
małgoś[/B] nie wątpię że w pracy nie chce ci się siedzieć, ale jeszcze troszkę i masz weekend z ukochanymChoć nie wyobrażam sobie tyle czekać hehe no ale gdyby tak musiało być to chyba kwestia przyzwyczajenia
![]()
;-)
kinia kciuki za egzamin trzymam
witam nową mamuśkę
witam porannie
dzię miałam straszne koszmary dziewczyny mnie cos opętało naprawdę ... obudziłam się o 4 i do 5 próbowałm obudzić moją malutka bo od wczoraj mało aktywna nawet wieczorową pore ominęła i nie dała żadnego znaku życia...ja juz mam czarną wizję jezu tak się martwiępowiedziałm mojemu o tym że sie boję to powiedział że pewnie śpi ... ale tak długo?????????????????????? zawsze nad ranem szalała...jezu jak nie wyczuję jej do wieczora to jadę do szpitala.....no mam tak czarne filmy że poezja ....
a tak ogółem u nas pogoda już parówkowa![]()