Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze, któraś kiedyś pisała co jest dobre na obrzęknięte nogi a ja nie spamietałam bo nie miałam takiego problemu w żadnej ciąży.
Laski poratujcie jak mam moje kostki znów odzyskać![]()

Jutro mam dzień lenia tyle co ugotuję obiadek i pójdę kupić buty nowe wygodne bo inaczej T. mnie zakracze,że nie kupiłam se butki a on sam nie kupi dla mnie, bo ponoć jak się partnerowi, partnerce kupi buty to się związek rozejdzie.
Kilka dni temu sam sobie kupił nowe adidaski i tylko mnie o tym poinformował
Ja dostałam z 3 lata temu adki nike od męża kupił je w Irlandii i przekazał przez kuzyna co wrócił do Polski na urlop a nasz związek licho strzeliło więc pewnie coś w tym zabobonie jest.
Trzymajcie się dziewuszki i oby żadne zmory ciążowe was nie tykały.

Ja to raz w życiu miałam ciśnienie powyżej 120/80 przeważnie jak u zdechlaka 90/60 lub mniej więc pewnie obrzęk od pogody.Codź u mnie to 1 raz w życiu, ale kiedys musiał być ten 1 raz
Zobaczymy czy zniknie po nocnym odpoczynku lub czy się będzie pojawiał częściej.
Jak cos podrepce do gina w poniedziałek bo i tak muszę przełozyć wizytę u gina z wtorku na inny dzień bo mam zarezerwowane na wtorek na 10 a o 9,30 już będę w pociągu do Gdańska na rozprawę siostry.Ehhh zawsze coś.
Kupię w aptece jakiś żel chłodzący lub cuś i powinno być ok do tego poleniu****ę z nogami deczko wyżej jak reszta ciała jakby obrzęk wrócił.
Moja niunia kopie jak oszalała.Dostała chyba powera po tym jak wciągnęłam 3 brzoskwinie i syrop od nich ha ha ha
Na poprawkę gorzka czekolada i mała da mi do wiwatu
Nic mykam się położyć.
Jutro mam dzień lenia tyle co ugotuję obiadek i pójdę kupić buty nowe wygodne bo inaczej T. mnie zakracze,że nie kupiłam se butki a on sam nie kupi dla mnie, bo ponoć jak się partnerowi, partnerce kupi buty to się związek rozejdzie.
Kilka dni temu sam sobie kupił nowe adidaski i tylko mnie o tym poinformował
Ja dostałam z 3 lata temu adki nike od męża kupił je w Irlandii i przekazał przez kuzyna co wrócił do Polski na urlop a nasz związek licho strzeliło więc pewnie coś w tym zabobonie jest.
Trzymajcie się dziewuszki i oby żadne zmory ciążowe was nie tykały.
PH 7 , Leukocytow nie mamDziewczyny a ja mam dla Was zadanie
Mogłybyście napisać mi Wasze wyniki moczu?? Konkretnie chodzi mi o ph i leukocyty.
Trixi a moze piekarnik musisz na wiecej nastawic. Musisz sie wprawiac w pieczeniu bo takie male dzieci uwielbiaja wspolne pieczenie ciastSaara ja sie chyba zastrzele !!! zrobilam ciasto wg Twojego przepisu i co mi wyszlo ????? ZAKALEC !!!! - ja mam poprostu 2 lewe rece do ciastale pol blachy i tak juz zniklo bo M baardzo glodny byl .
Dobrej nocki brzuchatki !!!
Mi mąż kupił 2 pary butów i powiedział, że skoro w jednych mam odejść to mam drugie od niego, żebym miała w czym wrócić
A tak poważnie to ja nie lubię i nie wierzę w żadne zabobony! :-)
Dorotka ale to sa dobre wyniki ja w poprzedniej ciazy mialam po 75 glukozy na czczo 72
po 1 godzinie 188
po 2 godz. 123 ( spisalam Ci z mojego paszportu ciazowego)
I Niemcy nie uznali tego za cukrzyce.
Dziewczyny a ja mam dla Was zadanie
Mogłybyście napisać mi Wasze wyniki moczu?? Konkretnie chodzi mi o ph i leukocyty.
kucze pytam bo ph mam 6 a leukocytów 15-20
Babka powiedziała, że katastrofa i dała mi lek....któy kosztuje bagatelka..40zł:-(No i teraz się zastanawiam jak to rozwiazać.....
no właśnie tez se to przeczytałam i teraz co???
Kupować ten antybiotyk....
Cześć
Chciałam tylko się zameldować. Dziś wróciłam ze szpitala. Mam strasznego doła.
Jak tylko się ruszę to twardnieje mi brzuch. Przy skurczach robi mi się rozwarcie, ok 27 tc dostanę zastrzyk, żeby płuca dziecka się szybciej rozwineły. Lekarze zastanawiali się nad zalożeniem szwu ale dziś stwierdzili że to pogorszyło by sytuacje. Zalecili mi podwójną dawkę luteiny. Mam się oszczędzać ale z moim synkiem to nie możliwe. M. nie weźmie już urlopu bo jego zarobki zależą od tego ile km wyjeździ, nie ma stałej stawki.
Jutro wpadne na forum i nadrobie
Dobranoc
Dorotka z racji tego że mam cukrzycę pozwolę sobie na radę dla ciebie....
Jeśli chodzi o pomidorówkę to podnosi cukier ze względu ma pomidory.... Koncentrat i ketchup mają niestety wysoki indeks glikemiczny....
Wasa też podnosi ale napewno nie tak bardzo jak białe pieczywo. Z doświadczenia polecam pieczywo 100% żytnie:-)
Jak tak patrzę na twoje wyniki to wydają mi się dobre ale najlepiej wie lekarz....
A wiecie co, że mam zasadowy mocz??? Któaś z Was ma taki?? ciekawa jestem od czego taki mi się zrobił...mam nakaz jeść dużo cytrusówi w ogóle wit.C
gratuluję
o matkoa jak długo jesteś na zwolneniu ? i czy masz leżące i chodzące ?
Ja po wizycie
Wszystko ok mały rośnie , pokazał siusiaka![]()
wczoraj miał dzien na wariacje a mój mąz zdezorientowany myslal , ze cos nie gra![]()
Emilia, brawa za odwagę. Na pewno będzie ok. Trzymam kciuki!!!
U mnie też dziś spuchnięte, ale to wina pogody i tego że cały dzień od 10 do 18 spędziłam na dworze, a u nas 23 stopnie były w cieniu. Teraz sie wykąpalam i zamierzam nasmarować kremem miętowym i nogi do góry. Pysiu, dla mnie to najlepszy sposób, w pierwszej ciąży to była moja stała dolegliwość.
Faktycznie narobiłyście smaka tymi truskawkami, az złozyłam "zamowienie" u rodziców i jutro mi przywiozą ;-) chyba nie będę mogła spać w oczekiwaniu :-)
Kerna, oby ten lek szybko poskutkował i niech nic już się ciebie nie czepia, eh...
Cześć
Chciałam tylko się zameldować. Dziś wróciłam ze szpitala. Mam strasznego doła.
Jak tylko się ruszę to twardnieje mi brzuch. Przy skurczach robi mi się rozwarcie, ok 27 tc dostanę zastrzyk, żeby płuca dziecka się szybciej rozwineły. Lekarze zastanawiali się nad zalożeniem szwu ale dziś stwierdzili że to pogorszyło by sytuacje. Zalecili mi podwójną dawkę luteiny. Mam się oszczędzać ale z moim synkiem to nie możliwe. M. nie weźmie już urlopu bo jego zarobki zależą od tego ile km wyjeździ, nie ma stałej stawki.
Jutro wpadne na forum i nadrobie
Dobranoc