reklama

Wrzesień 2010...

ja sie melduje ahh w domku posprzątane aż pachnie,jak ja lubie jak wszystko jest na swoim miejscu:-) jeszcze obiadek trzeba zrobic i z głowy,a na 17,30 zebranie w szkole dla zerówki-moja druga córeczka startuje od wrześna:szok:jak ten czas leci,no i oczywiście czeka mnie wydatek bo ksiazki są do kupienia na tym zebraniu niby tańsze niz w księgarni.:tak:
dzwoniłam do tego cholernego zusu i mam i przysłać oświadczenie dlaczego nie otworzylam kontroli drzwi ,ale tym sie juz zajmie mój skarb,a co tam:-D
kerna podrzuc choć troche tych truskawek,ale bym sobie zjadła z cukrem i bitą smietaną ojej;-)

reklama
Oj mi smaka narobiłyście na truskaweczki ale gin mi powiedział że lepiej nie jeść. Bo z nich sie piachu i ziemi nie wymyje dokładnie a to zagrożenie toxo.:-( A ja tak uwielbiam truskaweczki.

kerna kochana ja powiedziałam to w śmiechu :) doceniłam go :) zawsze doceniam co dla mnie robi ale wiem na przyszłośc że wolę zrobić sama niż poprawiać :) mój jest kochany jak leży w łóżku hhaha

ok lece powiesze pranie umyję okna zmienie firanki i takie tam :)

IMG_5087.jpg

dla każdej po trochę:-D:-D:-DŻeby nie było że sama jem;-)
Beti no wiem wiem...;-)

wielkie gratki :-) ciesze sie razem z tobą :tak: duży już ten Twój mały hehhe ;-):-D

mój men odrazu sam zaproponował poród rodzinny ja bym pierwsza nie spytała :-) no i powiedział że zawsze przy mnie będzie w każdej sytuacji....mój kochany :tak:

melduję się po wizycie :-)
jestem najszczęsliwsza na świecie :-) maluszek rozwija sie prawidłowo,wszystkie narządy super,moja szyjka zamknieta dł.38.5 mm. no i najlepsze będzie dziewczynka :-):-):-):-):-):-):-):-):-) nawet nie wiecie jak się ciesze :-)
gratuluję :tak::tak:

witam was kochane:-)
a ja dzisiasj od rana miałam kontrole z zusu ,ale niestety nic o tym nie wiedziałam bo spałam jeszcze.:-D ja niestety nie dorobiłam sie jeszcze dzwonka przy furtce i biedni nie zauwazyli ze brama jest otwarta i należy zadzwonić do drzwi do domu i wypisali mi wezwanie do wyjasnienia sprawy"tzn dlaczego nie zastali mnie w domu?" ohh ja to mam pecha.
a tak poza tym to dzisiaj pogoda lepsza ale daje jeszcze dużo do życzenia:-)
a co do mojej malutkiej to też mam dni ze czuje ja cały czas,a byws też tak jak dzisiaj ze od wczorj sie jeszcze nie odezwała-cichhhoooo napewno jeszcze śpi:-D
o matko :szok: a jak długo jesteś na zwolneniu ? i czy masz leżące i chodzące ?

Ja po wizycie
Wszystko ok mały rośnie , pokazał siusiaka :-D:-D
wczoraj miał dzien na wariacje a mój mąz zdezorientowany myslal , ze cos nie gra :-D

Ło ludzie ale truskawy!!! U mnie w warzywniaku jakies zagraniczne tylko po 18 pln za kg :-(

Juz sie nie moge doczekac, kiedy trafie na nasze polskie w rozsadnej cenie.

A tak w ogole objadlam sie pieczarkowej a wczesniej wygrzalam na sloncu przed domem. Pogoda w koncu cud, miod, malina :-)

pozdrowionka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry