wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Oooooooooooo..toż to przecież okrucieństwo w czystej postaci!!! Chyba zrobie sobie pizze na obiad z żalości!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobacz załącznik 247991
dla każdej po trochę:-d:-d:-dżeby nie było że sama jem;-)
beti no wiem wiem...;-)
podpisuję się pod wszystkimi postami...kerna!!!!!!!!! Już zaśliniłam cały monitor:-):-):-)oooooooooooo..toż to przecież okrucieństwo w czystej postaci!!! Chyba zrobie sobie pizze na obiad z żalości!
tosia a jak robisz pomodorową??? Bo te moje ostatnio co jedna to gorsza..wrzucna kulinarny cio?????????
gratuluję
o matkoa jak długo jesteś na zwolneniu ? i czy masz leżące i chodzące ?
Ja po wizycie
Wszystko ok mały rośnie , pokazał siusiaka![]()
wczoraj miał dzien na wariacje a mój mąz zdezorientowany myslal , ze cos nie gra![]()
)Malina chłopakKasialle ja też rzadko chodzę, bo wszsytkie pyszności mam w garażu
Mój M to myje gary codziennie wieczoremJa sunęłam na housie, a ten w tym czasie wyglancował kuchnię:-)
a ja już zrobiłam 2 słoiczki, trochę przesoliłąm, ale i tak są pyszne...ale narobilyscie mi smaka na truskawki, ale za mna bardziej chodza ogorki gruntowe zrobione na malosolne, juz czuje jak je jem, ostatnio szukalam na bazarku ale co z tego jak ogorki sa ale nie ma tych zestawow do kiszenia
Malina chłopak
a ja już zrobiłam 2 słoiczki, trochę przesoliłąm, ale i tak są pyszne...
A propos jedzonka to ja dziś robię zapiekane bakłażany z naszego wątku kulinarnego
ja nie wiem po co męczą nas jeszcze kontrolamiJA JESTEM NA ZWOLNIENIU OD KOŃCA LUTEGO(JEZELI MNIE PAMIĘĆ NIE MYLI)
A NA ZWOLNIENIU MAM 2-CZYLI MOGĘ CHODZIĆ :-)