sylwia781122
Fanka BB :)
Kerna !!!!!! ale truskawki)))))) juz marze o takich, ale ja mam blisko Pysie23 wiec na pewno sie do niej wprosze jak juz bedzie miala
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakoś mi się jeszcze nie obiło o uszy, że ZUS kontrolował ciężarne na L4. Karolina84: Jak masz wpisaną 2-kę, to po kiego mają pretensje, że Cię niby w domu nie było? Eh...
Ja właśnie zasiadłam przed komputerem odpocząć i nie mogę się Was naczytać - niezłe tempo, chwilę mnie nie ma a tu kilka podstron do przeczytania :-)
Posprzątałam całe mieszkanie i wyprasowałam furę prania i mam dość. A zaraz się zbieram na jakieś zakupy i na ten słynny obiad do teściowej. Dzwoniła przed chwilą, żeby zakomunikować jakie będzie menu i okazało się, że będzie to co ja wczoraj robiłam mojemu mężowi na obiad. Nno to będzie miał porównanie
Truskawki boskie. I arbuza bym zjadła. Ale najbardziej to śliwki, a na nie trzeba trochę poczekać. W ciąży mi się trochę odmieniło i teraz zajadam się jabłkami - wcześniej tego nie miałam.
beti: Dzięki! Już jadę ;-)
A właśnie - odnośnie mycia okien i wieszania firanek. Mnie wszystkie mamuśki ostrzegały, żeby tego w ciąży nie robić i do tej pory zwalałam to na męża. Nie wiem, czy to jakieś przesądy, czy nie, ale podobno nie powinno się zbyt długo trzymać w górze wyciągniętych rąk, bo wtedy się macica napina, czy cuś takiego... Ja bym się chętnie wzięła po tych deszczach za wyszorowanie okien, bo szyby znów brudne...
beti: Dzięki! Już jadę ;-)
A właśnie - odnośnie mycia okien i wieszania firanek. Mnie wszystkie mamuśki ostrzegały, żeby tego w ciąży nie robić i do tej pory zwalałam to na męża. Nie wiem, czy to jakieś przesądy, czy nie, ale podobno nie powinno się zbyt długo trzymać w górze wyciągniętych rąk, bo wtedy się macica napina, czy cuś takiego... Ja bym się chętnie wzięła po tych deszczach za wyszorowanie okien, bo szyby znów brudne...