Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam!
Od wczoraj w Biedronce są dostępne proszki do prania, płyny do płukania lovella. Wiem, bo mój mąż wkroczył wczoraj do domu z wypakowaną torbą pełną tych rzeczy!
Nie pisałam wczoraj, bo nawiedziła mnie teściowa, która przewróciła cały mój plan dnia do góry nogami. Wieczorem jak pojechała byłam już taka zmęczona (psychicznie) a później przyjechał do nas znajomy. Więc znów się nie wyspałam za bardzo, ale humor już dzisiaj lepszy.
Szlag mnie trafia jak moja teściowa wspomina przy byle jakiej okazji o byłej dziewczynie mojego męża. Jesteśmy 4 lata (bez kilku dni) po ślubie, więc to są stare dzieje i nie interesuje mnie co ona o niej myśli. I trochę się pokłóciłyśmy. Eh.
Małgoś - drewniany plafon bardzo fajny, kanapa też ok, ale nie w moim stylu.
jeszcze są chusteczki Dada 4-pak za 11,99 jak byłam dzisiaj to została ostatnia paczka 

. Poddałam się,bo musiałam zrobić chłopakom naleśniki,a przy tym zawsze czasu mi schodzi,bo u mnie nigdy nie kończy się na 5-ciu, tylko cały stos muszę usmażyć
. Teraz znów usiadłam na chwilkę i znowu miałam całkiem sporo czytania;-). Ja dzisiaj też rano byłam na badaniu po glukozie. Wypić jeszcze jakoś wypiłam (brrr...),ale po tej godzinie to mnie tak okropnie muliło,że myślałam,że nie dotrę do domu. Ponieważ miałam "wolną" godzinkę,a laboratorium,do którego chodzę jest obok Lidla, wybrałam się tam na mały spacerek. Wczoraj pisałyście,że jest tam fajna oferta dla Maluszków. Ale u nas niestety już pustki :-(. Zostały jedynie bodziaki i jeden czy dwa ręczniki kąpielowe oraz kocyki, ale wszystko niebieskie
,a u mnie podobno dziewczynka. Tylko sama się motam,bo jakoś nie jestem w stanie przekonać sama siebie,że to będzie dziewczynka. Może dlatego,że mam już dwóch chłopaczków,a tą cudowną nowinę usłyszałam dotąd tylko jeden raz (choć podobno na 90%!!!) i boję się,że już po raz drugi nikt mi tego nie powtórzy:-(,a baaardzo bym chciała. Korba gratuluję SYNUSIA:-):-):-)!!! I mam nadzieję,że z tym cukrem,to tylko fałszywy alarm...Jestem po wizycie i zakupachTe wasze kciukasy sa mega malenstwo sie pokazalo i bedzie SYNEK Filipek wiec mozna dopisac do listy i termin porodu znow zmienny tym razem na 20 wrzesnia i tak ma ponoc zostac
moj maz stwierdzil ,ze najlepszy prezen na imieniny jaki mogl w zyciu dostac heheh
Cieszymy sie strasznie
Jednak by nie bylo tak kolorowo okazalo sie ,ze wszystkie wyniki mam ok pomijajac glukoze ;/ na czczo mialam 89 a po obciazeniu 50 i mam podejrzenie hiperinsulinemi ,dostalam skierowanie do poradi diabetologicznej i zjezdzilam dzisiaj 3 bo zadna ciezarnych nie przyjmuje ;/ az w koncu dotarlam na polna gdzie okazalo sie ze od 8-14 a ja bylam o 15 wiec dupka. Ale z małym wszystko dobrze
Jutro ide na 4D wiec dokladnie go popodgladamy zmierzymy i jeszcze raz nam pomacha
za chwilke wrzuce to body dla milosnikow kolejorza
![]()

Angelus, mnie także mówili długo , że dziewczynka na 70% , później na 90 % i jest dziewuszka, dzisiaj także lekarz podejrzał malutka i jeszcze raz potwierdził![]()
Ja mam mniej pomyślne wieści. Stan zagrożenia mojej ciązy się podniósł i mam dołączone hormony i to 4 x dziennie, jak nie przejdą skurcze ( a dzisiaj były jak miesiączkowe) to położymy się do szpitala. Tymczasem leżę w domku. Za dużo niemiłych przeżyć miałam ostatnie tygodnie, pewnie się teraz odbija :| Trzymajcie się cieplutko, będę zaglądała.