Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Ja już uciekam do łózia. Padam!
Do jutra. Pa
Do jutra. Pa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Korba....ale masz zapracowaną trzustkę![]()

bo one są 5-9kg. Czyli jak urodzisz maluszka 3kg, to ok kilogram miesięcznie początkowo tyje, wiec najszybciej przejdziesz na 3jki i na kilka miesięcy

będzie dobrze
Jestem po wizycie i zakupachTe wasze kciukasy sa mega malenstwo sie pokazalo i bedzie SYNEK Filipek wiec mozna dopisac do listy i termin porodu znow zmienny tym razem na 20 wrzesnia i tak ma ponoc zostac
moj maz stwierdzil ,ze najlepszy prezen na imieniny jaki mogl w zyciu dostac heheh
Cieszymy sie strasznie
Jednak by nie bylo tak kolorowo okazalo sie ,ze wszystkie wyniki mam ok pomijajac glukoze ;/ na czczo mialam 89 a po obciazeniu 50 i mam podejrzenie hiperinsulinemi ,dostalam skierowanie do poradi diabetologicznej i zjezdzilam dzisiaj 3 bo zadna ciezarnych nie przyjmuje ;/ az w koncu dotarlam na polna gdzie okazalo sie ze od 8-14 a ja bylam o 15 wiec dupka. Ale z małym wszystko dobrze
Jutro ide na 4D wiec dokladnie go popodgladamy zmierzymy i jeszcze raz nam pomacha
za chwilke wrzuce to body dla milosnikow kolejorza
![]()
Korba , gratuluję SYNUSIA!!! :-)
Angelus, mnie także mówili długo , że dziewczynka na 70% , później na 90 % i jest dziewuszka, dzisiaj także lekarz podejrzał malutka i jeszcze raz potwierdził![]()
Pysia Ty dzielna dziewczyno :-) Teraz odpoczywaj, bo to nie lada wyprawa dla ciężarówki!
Ja mam mniej pomyślne wieści. Stan zagrożenia mojej ciązy się podniósł i mam dołączone hormony i to 4 x dziennie, jak nie przejdą skurcze ( a dzisiaj były jak miesiączkowe) to położymy się do szpitala. Tymczasem leżę w domku. Za dużo niemiłych przeżyć miałam ostatnie tygodnie, pewnie się teraz odbija :| Trzymajcie się cieplutko, będę zaglądała.
bleeee
wiecie wstałam rano czułam się dobrze potem złapały mnie bóle jak na okres do tego dziwny ból kości ogonowej na samym dole...na dodatek bolało mnie po przwej stronie taki jakby ból przy którym miałam dreszcz...wróciłam szybko do domu do mamy wzięłam nospe i leżałam...po jakimś czasie ból przeszedł potem wrócił ale nie taki ostry a na dodatek kłuje mnie w pęcherzu jakbym miała przeziębiony z tym że nie boli jak siusiam tylko kłuje jak się wysuiusiam i się zbiera..nie umiem inaczej wytłumaczyć
no i siusiam co chwilę i pije duzo wody żeby mieć czym :-) boje sie nocy jakoś ...mała dziś mało aktywna
dziewczynki co o tym myslicie błagam pomóżcie cos