Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, które przed nami, w tej sprawi nie dojdzie się do konsensusu, każdy ma swoje zdanie i ma do niego prawo;-)i ja już na ten temat si ę nie wypowiadam, bo szkoda nerwów;-)

i mi się odparzył

:-
Teraz czasami mam ochote isc na to zwolnienie ale poniewaz lekarz nie zakazal a ja czuje nawet znosnie ale podejrzewam , ze dluzej niz do kwietnia rady nie dam

Żądna z moich koleżanek z roku nie pracowała w ciąży dłużej niż do 3 m.c.Jak ktoś ryzykuje to jego sprawa.
Tak, że dokładnie indywidualna sprawa, ciąża to stan piękny, niesamowity, dlatego kobieta powinna mieć prawo wyboru, chce pracować to ok, ale nie czuje się na siłach(chociażby ze względów psychicznych)to powinna mieć możliwość skorzystania ze zwolnienia.
w razie problemow do 2ch msc

Gaja 23 ja od 1szego dnia c dostalam zwonienie i od razu z niego skorzystalam. Moja kierowniczka zareagowala slowami "O KU>>>! Chyba zaczne zatrudniac facetow" Pracuje tam od marca, wiec nie caly rok, nie planowalismy dzidziusia, ale jak sie przydarzylo to sie bardzo cieszymy i tez nie zamierzam rezygnowac z naszych przywilejow :-)
a czemu masz zwolnienie, chorujesz na jakas przewlekla chorobe

Mąż do pracy a ja z Hanią całodobowo. Noszę 11 kilo kiedy trzeba, sprzątam co mała narozrabia, pilnuję, karmię , gotuję, przewijam. Na szczęście czuję się dobrze, choć podstawową dolegliwością u mnie to leń
Ale szczerze powiedziawszy czy czuję się dobrze czy źle to Hania chce się i tak bawić z mamą , zjeść obiadek i pójść na spacer. I nie ma przebacz. Nie ma tu nikogo kto by mnie zastąpił, więc...mnie L4 nie dotyczy;-)
a czemu masz zwolnienie, chorujesz na jakas przewlekla chorobe
"