Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo Ci współczuję i wiem przez co przechodzisz. Ja od 15 tygodnia po tych fatalnych wynikach testu PAPPA żyję w strachu, który teraz im bliżej końca potęguję się. Na każdym USG łzy ciekną mi po policzkach.czesc dziewczynki
jeziu jak goraco ... poprostu nie moge
nie pisalam wczesniej do was bo musialam sobie wszystko sama ulozyc w glowce.... po piatkowym usg:--(
pamietacie jak mielismy te straszne chwile po wysokim NT u Oliwera... pisalam pozniej ze ma on pierscien wokol naczyn glownych serca i mialo to stopniowo zanikac ..... co sie okazalo w piatek ze nie zanika i dodatkowo jeszcze jedna komora jest powiekszona w stosunku do drugiej i kolejno przeplyw przez aorte jest turbulentny cokolwiek to znaczy :-confused:. Mamy wyznaczona konsultacje we wtorek z kardiologiem dzieciecym i ona ma nam wsyzstko wyjasnic......... strasznie sie boje
tej wizyty zeby nie uslyszec ze moj maluszek ma jakas powazna wade serca........ bo nie wiem jak to przezyje:-(
nie wiem dlaczego ciagle cos nas imoje skarby spotyka... poprostu chcialabym juz do konca miec spokoj a tu widze problem za problemem jeszez dodtakowo mam jakies bakterie w moczu...............ehhh:-
wściekła/y:
Biorę 3*1 i może to faktycznie te zawroty od no-spy, mi od dziś rano brzuszek się "rozluźnił", może to zasługa no-spy a może autosugestii, no i więcej leżę i to pewnie też ma jakiś skutek.Agnieszka - ile bierzesz tej no-spy?bo takie zle samopoczucie moze byc od tego...ja jak wzielam na poczatku 2 na raz to w nocy do lazienki dojsc nie moglam!ja zaczelam od 3*1, potem wzielam 4*1, tylko na mnie nie bardzo to dziala, wiec od wczoraj probuje 3*2, i teraz juz nie mam zawrotow, moze organizm sie musi przyzwyczaic?oczywiscie ja mowie o zwyklwj nospie, bp nospa forte to podwojna dawka...tylko u mnie wciaz kazda wizyta w toalecie , badz wstanie zlozka konczy sie skurczem...zobaczymy dzisiaj?czytalam , ze czasami trzeba nawet tygodnia na nospie, zeby rozluznic miesnie...
tak się zastanawiam czy nie upiec ciasta ale jak upiękę to zjem i będę miała wyrzuty sumienia .... w ogóle jakaś głodna jestem i boję sie podejść do lodówki żeby nie rzucić się na żarło jak świnia!:-(i kebab mi się śnił dzisiaj w nocy...
zła jestem na siebie!!!! Kręgosłup mnie ciągnie dziwnie, nie wiem czy to skurcze ale do lekarza nie pójdę, w przyszłym tyg. mam wizytę do zobaczymy co powie jak zrobi ktg!
!Nie denerwuj się zawczasu!!! Wszystkie nasze maluszki urodzą się silne i zdrowe!! Przecież modlimy się o to cały czas bo ich zdrowie jast najważniejsze!!!!
Przez takie zachowanie głupich i pustych panienek ja spać po nocach nie mogę!!!
Powinno się takim pranie mózgu zrobić bo facet jak pies poleci za kością!!
Dlatego trzymajmy starych na smyczy z daleka od takich słodkich idiotek!!!