Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. Podziwiam was pracujące mamusie, naprawdę silne kobiety z was!!!! Ja dzisiaj mam 1 prawdziwy dzień wakacji i robie tylko obiad a potem laba;-)
Tosia - dziecku na pewno nic nie jest, oprócz tego, że może trochę wymęczone przez Twoją chorobę i upał, ale idź do lekarza. Moja lekarka mówiła, że dopóki męczy mnie katar, czy gardło i radzę sobie domowymi sposobami, to mogę próbować, ale jak dochodzi gorączka, to trzeba do lekarza!
Anitas - nie lubię określenia problemowe dziecko - ale to pewnie przez zboczenie zawodowe, bo z wykształcenia jestem pedagogiem. Tak naprawdę nie dziwię się, że mała wariuje, źle się czuje, jęczmień jest męczący nawet dla dorosłego człowieka, do tego upał, być może jest trochę zazdrosna o mamę (w końcu na pewno uwaga zwrócona jest nie tylko na nią, ale i na drugie dziecko). Zresztą mówi się, że w wieku ok. 2 lat jest tzw. "bunt dwulatka" i wtedy dzieci szaleją, więc to może to.
super, że remont się zakończył - my nasz będziemy dopiero zaczynać! I, że wizyta OK, a to, że szyjka się skraca, to już chyba tak u nas będzie, w końcu cały organizm zaczyna się przygotowywać do porodu, coraz aktywniej.

no cóż.... zobaczymy.No commentwitajcie dziewuszki:-( Ja umieram.....:--( byłam wczoraj nad wodą i co
Ja inteligentna cały czas stałam we wodzie a przecież w wodzie najszybciej opala:-( oczywiście brzuszek miałam nakryty ale co z tego;\
kolana nie mogę zginać tak się zjarały a o dekolcie nie wspomnę, a ramiona to największy DRAMAT!!! Nie mogłam spać w nocy w ogóle jestem nie wyspana na dodatek tak się zdenerwowałam bo z moim M pojechaliśmy do Apteki po coś na oparzenia słoneczne i mówię babie ze potrzebuje coś takiego bo się spiekłam za bardzo , a ona takim tekstem: KOBIETY W CIĄŻY OPALANIE MAJĄ ZABRONIONE!!!NIE POWINNY SIĘ OPALAĆ!! Ja rozumiem ale ja sobie leżałam pod parasolką i nóżki opalałam przecież to nic złegoale no cóż. przed apteką stały jakieś dziewczyny(KU**Y)!!i wychodząc z moim M , ja przeszłam a jedna do mojego: oblizała wargi językiem i zaczęła się przytulać!!! dobrze , że się obróciłam i powiedziałam co myślę !! Mój się tak Zdenerwował kopnął w jej torebkę co leżała na ziemi i jej naklął ze Hey:-):-) a wiecie co mi powiedziała??
Jesteś w ciąży i swojego chłopa pewnie nie zadowalasz ja bym to zrobiła tu i teraz !!!Dostałam takiego szału że, masakra!!nie dość że spalona słońcem,to jeszcze taka Ku**A !!!
![]()

Tosia - dzidzi to pewnie nie zaszkodzi, ale TY sie meczysz...moze idz lepiej do lekarza dzisiaj, to niby tylko stan podgoraczkowy ale przy takim upale?a bierzesz cos na zbicie?trzymaj sie![]()
Moglas jej powiedziec , ze ty masz takie metody o ktorych jej sie nawet nie snilo.witajcie dziewuszki Jesteś w ciąży i swojego chłopa pewnie nie zadowalasz ja bym to zrobiła tu i teraz !!!Dostałam takiego szału że, masakra!!nie dość że spalona słońcem,to jeszcze taka Ku**A !!!
teraz troszku zmienię temat: Dziewuszki pomocy! wyszłam za mąż no i musiałam wszystkie dokumenty pozmieniać nazwisko i zamieszkanie. Karte Czipową tą do lekarza tez i poszłam po wniosek na wypełnienie i baba mi dała ale , mój Mąż nie może mnie ubezpieczyć bo pracuje na Umowa zleceniei co mam zrobić przecież muszę być ubezpieczona i cały czas się martwię:-
-(
Buziaczki ;-)
Witam dziewczyny po kilkudniowej nieobecności.
Jestem wykończona, ale remont już zakończony. Zostały już tylko drobne rzeczy do wykończenia, no i porządki. Wczoraj cały dzień spędziłam naq balkonie porządkując to co wynieśliśmy tam w ciągu ostatniego miesiąca-głównie rzeczy z mojego biurka, które teraz nigdzie się nie mieszczą.
Do tego jeszcze problemy z moim dzieckiem.
.

Szef powiedzial mi, ze jest zadowolony z tego co robie. Mam sie pokazac jak juz bede miala dzidzie w domu. Zebym sie nie martwila o prace, bo ta na mnie czeka i moge zaczac jak tylko bede gotowa. Mam mozliwosc pracowac poczatkowo pare godzin z domu i stopniowo wydluzac czas pracy. Chcialam Wam wszystkim wrzesnioweczka zyczyc takiego podejscia pracodawcy.