Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja zrzucam zmęczenie na karb jednak bo jednak 3 ciąży, też jest mi o wiele wiele bardziej ciężko niż w poprzednich ciążach....nie jesteś sama, jakoś wytrwamy w końcu wiemy jaki finał nas czeka i nagroda na nimBeniminko gratuluję syna zdolniachyOj mnie też by duma rozpierała
A ja dziś co prawda z małżem pojechałam na rynek ale nic nie kupiliśmy bo jak tylko wyszłam z samochodu i doszłam kilka metrów na targ to od razu słabo, kołatanie serca, nogi jak z waty :/ Aż już mi łzy stają w oczach bo nigdzie wyjśc za bardzo nie mogę bo sie całymi dniami źle czuję, leżeć też niewygodnie bo oddechu złapać nie mogę. Ta ciąża zdecydowanie w samopoczuciu najgorsza.

Kochana ja do Boszkowa mam 14 kmwitam was kochaniutkie;-)
serdecznie was pozdrawiam z słonecznego i upalnego Boszkowa,odpaliłam dzisiaj kompa bo siedze w domku z nogami w misce bo na plaży nie idzie wytrzymać,dzieci z mężem sie smaża i kąpią a ja niestety umieram;-) i bede miała czas do nadrobienie (po części zaległości) buziaczki

może zrobimy małe spotkanko w barze "U Kasi" najlepsze jedzonko w Boszkowie
A jutro i w niedzielę jeśli nie sprawdzi się pogoda spodziewaj się tam tłumów...wielokilometrowych korków...ja w weekendy nigdy się tam nie pojawiam...ale jak już tam jesteś będzie ok....miłego odpoczynku!!!!!!!!!

Od Ciebie chłodek przyjdzie do mnie i jutro burze i deszcz a w niedzielę 22 stopnie...nie mogę się doczekaća u mnie jutro 27 stopni a w niedzieli 21))) w koncu chłodniej
)))

ja mam 200m i chodzimy kilka razy dziennie
dzięki temu upał nie taki straszny....aha byłam nad jeziorkiem bo moje dzieci wróciły już z wakacji...ale pobyły 2 dni 

Kasik - fajnie, ze wszystko dobrzemy niedoswiadczone Mamy juz jestesmy takie panikary
))a co do porodu, tak mi powiedziala, starsza, doswiadczona kolezanka, ze bac to sie bede dopiero za dugim razem, bo juz bede wiedziala czego
![]()
O matko.... nasza pora się zbliża:-)
Dzisiaj wstałam razem z Małżem żeby ponapawać się chłodnym rannym powietrzem zanim mnie upał dobije...
Pozdro!
Cześć dziewczyny..
Piszecie o wczorajszym, koszmarnym dniu..ja też taki miałam, a dokładniej wieczór..:-(
Późnym wieczorem dowiedziałam się, że ktoś bardzo mi bliski z rodziny zginął w wypadku:-(..Poprostu nie mogę w to uwierzyć, nie dociera do mnie:-(..
Przepraszam,ze może Was niepokoję tym postem,ale naprawdę muszę wyrzucić z siebie ten ból:--(...ciężko się pogodzić...
![]()
Zapraszam, zapraszam na ogóraski :-)
. Ja chce nad morze...
)
Monia ja tż we wszystkim wygladam jak wieloryb ale pocieszam sie ze juz nie opłaca sie kupywac ciuchy- duzo juz nam nie zostałojak fajnie bedzie wybrac sie na pierwsze zakupy po porodzie... po pierwszej ciązy po 4 tyg wybrałam sie do miasta- ale miałam radoche ze moge kupic coś co mi sie podoba a nie to w co się mieszcze
)