Kasik żeby nie było Ci smutno to ja tez zaraz zaczynam prasowanie ciuszków malutkiej![]()

asiek ja zaraz koncze
, z tym ze ja swoje i meza ciuchy prasujeObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasik żeby nie było Ci smutno to ja tez zaraz zaczynam prasowanie ciuszków malutkiej![]()

, z tym ze ja swoje i meza ciuchy prasujewitajcie mamuse z rana
ja mam dzis smutną niedziele bo moja druga- gorsza połowa do 18 siedzi w pracy wiec cały dzień same spędzimy z niunia(( a taka ładna pogoda...
jutro mąż ma wolne więc pewne wybierzemy się na basen i po reszte zakupów dla niuni- tak żeby wszystko było skompletowane....
Taka_ja oj można się wkurzyć na takiego lekarza, ja jestem z tych co płacą i wymagają hm..
ale zjdłabym chipsy i ciasteczka mniam mniam... mam straszne zachcianki ale cukrzyca mnie stopuje, ale są i tego plust bo na razie 8 kilo do przodu... w pierwszej ciąży przytyłam 16 i właśnie na sam koniec najwięcej mi przybyło bo nieźle sobie pozwalałam- ale w 3 miesiące waga wróciła do normytylko rozstępy zostały....

a ja dopiero skończyłam, aż mnie wszystko boli- masakra a prasuje na siedząco....
asiek ja zaraz koncze, z tym ze ja swoje i meza ciuchy prasuje
Ja mojego nie znoszę w takim stanie bo głupoty gada i głupoty robi...Karolina dzisiaj foszek całodniowy a mąż winien przeprosiny, że przez niego musiałaś płakac...faceci..