reklama

Wrzesień 2010...

Dobry wieczor!
Ja mamusie jestem po kompieli i od dzis smaruje oliwka brzuch uda i piersi (w pierwszej ciazy tez sie smarowalam i zero rostepow).
Teraz wcinam winogron o dziwno nie jest mi po nim nie dobrze!tak co zjem odbija mi sie i wymiotowac mi sie chce!!Brzuszek juz tak jagby urusl-niech szczescie rosnie;-):-)Juz niemoge sie doczekac 16 lutego ide na pierwsze usg odliczam dni i wreszcie bede mogla pochwalic sie calemu swiatu!
Narazie tylko ja wiem i maz bo nie chcemy zapeszac,choc tak bardzo chcialabym juz rodzine powiedziec.ale tyle wytrzymalam to i dam rade do 16...najbardziej chcialabym corci powiedziec ona tak bardzo chce miec rodzenstwo...narazie jej powiedzialam ze za 11 dni ide do lekarza i dowiem sie czy mam dzidziusia w brzuszku :-)
Pozdrawiam i dobrego wieczorku zycze wam !!!

reklama
Witam w piątkowy wieczór!!!
Dziś mam tak wielki apetyt, że połknęłabym konia z kopytami :)))

Witam nowe mamusie:)
Oj zazdroszczę apetytu...
Ja zajadam się herbatnikami, które jako jedyne są neutralne dla mojego żołądka i nie powodują zgagi nudności czy przytulania kibelka.:-D

A ja dzisiaj dziewczynki spie i spie..
W nocy spalam 8 godzin. Potem o 13 sie polozylam na prawie godzinke i jeszcze o 15 sie zdrzemnelam az do 18:zawstydzona/y:

Ja to bym jadla tylko jogurty, serki homogenizowane i slodycze:-(

Nic kobitki ja już mykam do łóżka.
Nie usiedzę ani minuty dłużej.
Rano na 9.20 idę do gina.
Odezwę się jak wrócę.
Spokojnej nocki.
Papatki...:-)

reklama
Gin termin porodu wyliczył mi na 19 wrzesień wiec jeden dzień do tyłu w stosunku do kalkulatora:-)
Witam rówież nowe wrzesniówki Empatia, Basia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry