Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam przy kawce i gratuluje nowym wrzesnioweczkomDzisiaj rano zadzwonilam do gina i przelozylam termin badan prenatalnych z 1 marca na 22 lutego , troche sie boje tych badan .... ale jak ma byc dobrze to bedzie dobrze a jak nie to i tak czlowiek nie ma na to wplywu.... Wczoraj mialam 4 dzien plamien mimo lekow
ale zauwazylam ze mam je tylko jak pochodze albo cos w domu zrobie .... nie pozostaje nic innego jak lezec w lozku ,a to dla mnie najwieksza kara
Milego dnia wszystkim wrzesniowkom i tylko dobrych wiadomosci !!!
,trzymam kciuki za to zeby te plamienia szybko sie skonczyly
DZiewczyny powiedzcie mi jak ja mam rzucić papierosy ...niby kobiety w ciąży odrzuca od fajek a mnie nie a ja nie chce palić i nie wiem jak przestać .Kurcze po co ja zaczełam palić !!!!

i niczym się nie przejmuj. Bedzie dobrze!
Wcześniej po prostu nie miałam na to siły albo mycie podłóg z odruchem wymiotnym też mi się nie uśmiechało. Małż czasami posprzątał i jakoś nas kurz nie przysypał 

po weekendzie leniuchowania. Kawę wypiłam ale nic nie dało, buzia mi się drze cały czas, byle do wieczora :-)