reklama

Wrzesień 2010...

Witam przy kawce i gratuluje nowym wrzesnioweczkom :) Dzisiaj rano zadzwonilam do gina i przelozylam termin badan prenatalnych z 1 marca na 22 lutego , troche sie boje tych badan .... ale jak ma byc dobrze to bedzie dobrze a jak nie to i tak czlowiek nie ma na to wplywu.... Wczoraj mialam 4 dzien plamien mimo lekow :( ale zauwazylam ze mam je tylko jak pochodze albo cos w domu zrobie .... nie pozostaje nic innego jak lezec w lozku ,a to dla mnie najwieksza kara :) Milego dnia wszystkim wrzesniowkom i tylko dobrych wiadomosci !!!

a jakie bedziesz miala badanie: z kosmowki, wod( te to chyba sie w ok17tc robi) czy zwykle usg genetyczne.
lez jak najwiecej, ksiazki, muzyka.. moze na drutach rob:-D
plamienia pewnie niedlugo ustana ok 12 tc ciazy sie zazwyczaj wszystko normuje

reklama
oliwka tu chociaż masz małe dziecię a moja już 4 lata ma i po nocach się budzi, mam nadzieję że do września się ustatkuje bo cieńko będzie
moja córka w sierpniu skończy 5 lat a co noc przychodzi do mojego łóżka, nie pomagają czytanie bajek, rozmowy, niby wszystko rozumie chętnie idzie spać ale w nocy budzi się i z płaczem przychodzi...czasami jestem taka zrezygnowana...bardzo boję się co będzie we wrześniu...

ja dzisiaj znowu czuję się podle, cały czas niedobrze mi jak dłużej nic nie zjem to mdłości mega okropne a jak coś zjem to mam ciężko na żołądku...błędne koło...trzymajcie się dziewczyny dzielnie...musimy dać radę :tak:

Nasz synuś też się budzi co noc, nie przychodzi bo śpi jeszcze w łóżeczku ale popłakuje i trzeba wstac do niego i dac smoka :wściekła/y: Co prawda mój Wąż wstaje do niego ale od września będziemy musieli się podzielic :-( Ja do malutkiej/ego a Wąż do starszego, to dopiero będzie hardcor :szok: Chyba damy radę co??

Musicie dać radę.
Ja pamietam jak starszy synek miał 2 latka młodszy się urodził.Mąż już od 3 miesiecy pracował w Irlandii a ja krążyłam między pokojem moim i noworodka a pokojem 2 synka, który dopiero uczył się sam zasypiać lub w nocy popłakiwał.Nie raz usypiałam starszego z małym przy cycu we 3 leżeliśmy w łóżku starszego, żeby nie czuł się odrzucony.
To były piękne choć bardzo męczące czasy.
Teraz moje rojberki śpią razem w pokoju, czasem se pogadają i zasypiają a młodszy czasem wparuje nad ranem do mojego łóżka.Jak będzie we wrześniu u mnie pewnie ok.chłopaki już duże samodzielne :-)

hej Wrześniówki o poranku;-) no ja dzis miałam kiepską noc, ciągle się budziłam bo kaszlałam a n ależacą nie mogłam odkaszląć, juz od 6 rano nie spię a i samopoczucie do tego nie najlepsze było. ale jak zjadłam śniadanko odrazu wróciłam do formy. teraz mam troszke pracy na kompie, ale jakos troszko porobiłam i mi juz się nie chce, wiec ide jeszcze z moim Panem posiedze, ma na 14 do pracy a potem dam czadu na kompiku,:tak:

Witam mamusie!!
U mnei jak zwykle od rana mdlosci i nic do ust nie moglam wsadzic....mialam chcec na buleczke dzemem i co jak ugryzlam myslalam ze odrazu zwymiotuje i oddalam mezowi kanapke....slodyczy to wogole nie moge tknac!
I teraz zrobilam sobie 2 jajka na miekko i kanapke z szyneczka bo juz mnie ssalo zjadlam...ale co z tego jak zaczelo mi sie odbijac i co chwile mialam pelna buzie....
I tak trzeba sie do II trymestru pomeczyc...
Treaz mnie spanie lapie ale nie umiem w dzien spac....
Milego dnia wrzesniowki!!!

Witajcie ! Jestem Marja - tez mam termin na wrzesien . Dzis wytartowal mi 8 tydzien :-):-D

Generalnie czuje sie dobrze ale dzis jakos slaba jestem - sily mnie opuscily ale mam nadzieje , ze to nic zlego . Pierwsze usg mam juz za soba , wszystko jest ok. Powiedzcie mi jakie badania sie robi w czasie drugiej wizyty tzn. tak ok 10 tygodnia .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pysia pewnie damy!! Ja właśnie zajadam drugie śniadanko, bułkę z twarogiem <mniam> dobrze że nie z bananem :-D witam nową mamusię :-) buziole dla wrześniówek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry