asiek1000
mama Juli & Leny
hmmm Sara pewnie masz racje ale kurcze co mam zrobic jak mi przepisze antybiotyk- mam podważyć jej decyzje?? zwłaszcza ze na poczatek przepisała nam masc dajac jak gdyby szanse na "łagodne leczenie"...
zakupy sie udały kupiłam sobie botki leginsy i sweterek od razu lepiej
ale mój dobry humor nie trwał długo, wracałam z miasta autobusem na przystanku wsiadała babka ze złamana ręką... wszystkie miejsca pozajmowane wiec ja wstaje i mówie zeby usiadła a ona patrzy na mnie i mów " no nie Pani jest w ciazy wiec lepiej jak Pani bedzie siedziec" hmmm
(((( jak mnie cala ciaze nikt nie przepuszczał itp to teraz nagle zauwazaja mój brzuch... :/
tak czytam ze podajecie zapobiegawczo krople na kolki i sie zastanawiam czy ja tez nie powinnam.... ale czy to bezpieczne podawac lek jak nie ma objawów???
zakupy sie udały kupiłam sobie botki leginsy i sweterek od razu lepiej
ale mój dobry humor nie trwał długo, wracałam z miasta autobusem na przystanku wsiadała babka ze złamana ręką... wszystkie miejsca pozajmowane wiec ja wstaje i mówie zeby usiadła a ona patrzy na mnie i mów " no nie Pani jest w ciazy wiec lepiej jak Pani bedzie siedziec" hmmm
tak czytam ze podajecie zapobiegawczo krople na kolki i sie zastanawiam czy ja tez nie powinnam.... ale czy to bezpieczne podawac lek jak nie ma objawów???
. A moj brzuch tez flaczek