Hejka,
Magi witaj, napisz co tam u Was , jestem ciekawa jak sobie radzicie w trójeczkę :-)
Asiek- ale Ci zazdroszczę zakupów ciuchowych, ja jeszcze troche musze poczekac na schopping bo Julka dopiero 3 dzien w domku, i nie bardzo ma kto z nia zostac, bo tesciowa na razie boi sie przewijac , a jak zaplacze to juz histeryzuje, oj bedzie ciezko z tymi dziadkami, babciami ;-) W niedziele mam zjazd na uczelni, kurde juz chyba 2 , wiec wypadaloby pojechac na zajecia, ale nie mam pojecia jak sobie tu dadza rade bez mamy...
Monia - fajnie, ze zagladasz i widzisz, wszystko da sie poorganozowac, chociaz na poczatku swiat do gory nogami obrocony, sama to widze :-)
KasikN82- i ja mam w miejscu brzuszka flaczek jeszcze, niby cała chuda jestem a brzuszek jest

Ciekawe ile to potrwa, chyba poszerzylo mi sie w biodrach nieco, co akurat mnie cieszy bo tu nie umialam nigdy przytyc, czyli chyba pupa urosła zdzebko, niech tam aby tylko ten nawis na brzuszku poszedł juz up, bo ciezko mi bedzie do dzinsow wrocic,buuu.
Onionku,
Malgos,
Saraa ale macie zarabiste avatarki, mnie tez sie zachcialo zmienic, ale musze dluzsza chwilke znaleźć i fotke zmniejszyc.
Onionku - duzo Twoj Macius zjada

I mleczko i mieszanka, no niezle- chyba szybko rosnie teraz :-)
Jutro mama mi przywiezie wage z poradni, to bede wazyla Julke, bo szczerze to nawet na dzisiaj nie wiem ile wazy, a wypis ze szpitala dopiero jutro gotowy do odbioru.
Julcia pieknie dzisiaj spi w dzien, i podobnie jak Monia udalo mi sie i sprzatnac i obiad dobry ugotowac, teraz powiesze pranie i budze ja na jedzonko, odpukac ...byle dzisiaj kolka nie atakowala, bo smutno mi jak ja cos boli i placze.
Nasz biedna Dagna pewnie dzisiaj zasmucona, jak to wszystko sie zmienia w zyciu...i teraz ten maly czlowieczek jest najwazniejszy na swiecie.Oby wszystko sie wyjasnili i szybko wyleczylo. Trzymam mocno kciuki!
Asiek- na ten katarek mozesz stosowac wode morska do nosa( Steimar) dobrze nawilza i udraznia leciutko noski. Oby sie Lenka szybko wychorowala i nie musiala brac antybiotyku. Kciuki trzymam za zdrówko!