Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i najgorsze jest to że dziewczynki też coś łapie:-(mam nadzieję że im przejdzie szybciutko! Mnie chyba przewiało, mam zapalenie piersi,całe ciało mnie boli głowa uszy i gardło mam dreszcze i temperaturę..nie mogę z bólu nawet małej wziąść na ręce!!
:-
Jakbym na kacu wiecznie byla, mala pirania wysysa ze mnie wszystko :-)A ja mam taki apetyt laski po kazdym karmieniu piersia, jakbym znowu w ciazy byla.. dzizas, ile ja potrafie wciagnac a wody to juz nie licze nawet, ile litrowJakbym na kacu wiecznie byla, mala pirania wysysa ze mnie wszystko :-)
jak sobie z tym radzicie?A ja mam pytanko do butelkowych mam,czy wam sie udaje karmić maleństwo co 3 godziny? kurcze bo ja nie daje rady,mała zjada mi na poczekaniu 60-70 ml,ładnie sie jej odbija ,po czym mija jakieś 20-30 minut i ona płacze w niebogłosy bo jest nadal głodna,woda z glukoza lub herbatka zdaje egzamin tylko na chwile i jak tu sie trzyamć tych"3 godzin"jak sobie z tym radzicie?