oj Mamusie, wspolczuje Wam z tymi krostami!i sie boje, bo u mnie jakies pojedyncze krostki tez sie pojawaiaja...mam nadzieje, ze nic zlego sie z tego nie zrobi!i nie martwcie sie o urode, one nawet z tym tradzikiem sa piekne!a swoja droga babki to maja przekichan`e od pocztaku!zauwazylyscie, ze to dziewczynki maja ten tradzik a nie chlopcy?bynajmniej w wiekszosci, jesli kogos pominelam
Tosia - wreczymy Ci ten order!mysl tez troszke o sobie Kobietko

co do lekarzy...chyba tak jak ginekologa, tak i teraz pediatre tzreba znalezc jednego ktoremu sie ufa i jego opini sie trzymac....bo inaczej zwariujemy!
Kasiona - jestes wielka

)))tylko tyle Ci powiem!
pojechalismy dzis na spacerek po centrum handlowym i poniewaz pisalysie o zakupach, kupilam sobie ....szalik

tu pzrynajmniej nie martwie sie o rozmiar!na ciuchy mysle, ze jeszcze za szybko, bo codziennie waze mniej..i mam nadzieje, tak tzrymac, jeszcze 10 kg, wiec jest co gubic....a szalik super dlugi, gruby i z kapturem, wiec przy moich zatokach, dobre rozwiazanie na zimowe spacery

i humorek choc troszke lepszy!jeszcze tylko fryzjer, bo na odrosty nie moge patrzec..ale musze poczekac, az Maly wytzryma 3h bez cyca, bo 2 to na rozjasnianie za malo...odrost bedzie do polowy glowy!!!!!!!i tez mnie bierze chec na cwiczenia, ale jeszcze nie ma nawet 2 tyg. po porodzie, wiec hcyba za szybko, zwlaszcza, ze od wczoraj znowu silniej krwawie i grazynka pobolewa;(