Moja Mala dzisiaj po wizycie w pordni, spi i spi...tylko 2x cyca na spaniu ssala i dalej drzemka, normalnie o tej porze by juz krzyk...kolka. Moze dziala juz ten sab simplex, i biogaiac ? Moze jest po prostu dobry dzien, az boje sie pomyslec o nocce. Jutro mala zostaje kilka godzin z moja mama-wziela sobie urlop, bo jade na uczelnie zalatwiac sprawy, a to kawal drogi. Zobaczymy jak im pojdzie, juz sie boje jak cyca zabraknie, bu butla juz jest beee ;-)
Lilu- najserdeczniejsze zyczenia droga WAGO :-) Radosci z dzieciatek, zdrowaia dla Ciebie i dla dzieci, ekspresowego dojscia do wymarzonej figury, duzo snu, malo smutku, i niech sie spelnia Twoje najskrytsze marzenia! :-)
I jeszcze raz dziekuje Wam Kochane za zyczonka.
Chcialaby kazdej cos napisac, ale jak pisze na raty wszystko mi umyka, takze przepraszam jak kogos pomine.
Onionku- zdrowka, niech piersi sie goja, wspolczuje biedulko.
Mamusiom tradzikowych dziewczynek bardzo wspolczuje, ze tez ciagle jakies cholerstwa sie musza przyplatywac,
No a ja znowu jak nie nawał pokarmu to znowu jakby jego brak...dzis o 13tej karmie małego dwa razy cycem jednym i drugim z przerwa na odbicie...i mały ciorcik 10 min spania i znowu maruda sie właczyła a potem ryk i ciamcianie , a moje cycki jak dedka takie flaki...ale mała próba i mały po paru cyckaniach zaczyna sie wkurzac, to z wyrzutem dałam modyfikowane 60ml i zjadł łapczywie i dałam go do odbicia a ten znowu zaczyna marudzic i szukac cyca..to znowu dałam cyca troche pocyckał i usnał...uffff i tak do 16tej...teraz nadal spi ale taki to płytki sen...echh co jest? ostatnio w dzien tak własnie czesto ma.
Magi- moja marudka tez tak robila i ciagle wciskalam jej cyca, ze niby glodna, a cyc dobry na wszystko az w koncu chlusnela mi mlekiem i wiedzialam juz ze ja przekarmiam tym ciaglym cycoleniem, a ten niepokoj to bylo powietzre w brzuszku, a potem kolka sie z tego robi, teraz juz wiem i nie daje na kazdy krzyk cyca, tylko nosze na rece brzuszkiem do dolu i tak sie mala masuje, goraca uprasowana pielucha tex dobrze robi, teraz mam juz tez te krople i priobiotyk na brzuszek, widze ze dzisiaj jak reka odjal...tfu,tfu,tfu.
Lece sciagac pranie i wieszac nastepne..a kiedy wyprasuje

chyba znowu P to zrobi, a ja zamiast to zrobic klikam na BB ;-) ae to jest chociaz mile

Aha...nie patrzcie na to czy piersi twarde- ze niby to oznaka mlecznosci...naprawde nie. Tylko na poaczatku i jak sie kilka godzin nie nakarmi takie sie robia, jak dziecko je czesto piersi sa iekkie i to jest Ok, amleczko sie robi na biezaco, spoko :-)