Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
faktycznie pogoda zaczyna dolowac jeszcze szykuje sie zmiana czasu wiec o 16 znowu noc praktycznie bedzie ehh no ale co zrobic trzeba myslec pozytywnie jak to pan "pogodynka" z dzien dobry tvn powiedzial "po zimie znowu wiosna a po wiosnie lato"Dziewczyny, napiszcie mi tak technicznie o tym szerokim pieluchowaniu... na pampersa dwie pieluchy i na to zapinacie body (jak na to spodnie wchodza)? czy na spodnie podwójna pielucha i to czyms spiete czy inaczej...
Hej kochane
U nas noc ok ale wieczór który przedłużył nam się do 24 tragiczny... a dzień wcześniej było tak pięknie, ale przynajmniej wiemy że mamy dziecko jak mówi mój tata
Czytałam że chyba beniaminka poleca ksiązkę język niemowląt, jeśli któraś jest ciekawa co to za ksiązka to podajcie maila to wyślę bo mam w formacie pdf więc na kompie można czytać, ja właśnie zaczełam i podoba mi się więc kożystając z okazji że moja kochana kruszynka ma drzemkę lecę do lektury. Więc jesli któraś chętna na czytanko to służę książką!!
Milej niedzieli!!!
o Boze:-boze dziewczyny jeszcze teraz jestem roztrzesiona, rece mi sie trzesa jak wam to pisze, przezylam chyba najwiekszy koszmar swojego zycia, jak czesto moje chlopaki mieli napad placzu, szlam do pokoju zeby zoabzcyc co sie dzieje, jeden z moich dzidizusiow zaczal tak plakac zanoszac sie ze stal sie caly czerwony i widac bylo ze brakuje mu oddechu, szybko wyjelam go z lozeczka a on nie oddychal! przylecial moj O i w panice przekrecilismy go do gory nozkami, nic to nie dalo, boze byl normalnie z otwarta buzia i taki oczkami jakby za mgla,zaczelam robic mu usta usta a on nic..ku... dziewczyny nie zycze tego njagorszemu wrogowi.dopiero jak oreste przycisnal mu klatke piersiowa to zlapal oddech...tak ryknelam placzem ze do teraz nie moge sie uspokoic, chrsyte myslaam ze strace swoje dziecko..jutro zadzwonie do lekarki zeby to opowiedziec, bo zaczelam tylko czytac o bezdechu u niemowlat i po paru arykulach mam dosc